HermèsTerre d’Hermès set cadou pentru bărbați

Hermès Terre d’Hermès set cadou pentru bărbați
Hermès Terre d’Hermès set cadou pentru bărbați
Livrare gratuită
521RON

2 de buc. în stoc | 521,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: HER03193

Eau de Toilette 100 ml + Eau de Toilette 12,5 ml + balsam după bărbierit 40 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 21.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Un parfum de lux este întotdeauna alegerea ideală, atunci când doriți să faceți cu adevărat plăcere cuiva. Setul de parfum bărbătesc Hermes Terre d’Hermès frumos ambalat aduce destinatarului o bucurie și mai mare. Puteți fi sigur că fermecătorul set perfect asortat va avea mare succes.

Caracteristici:

  • conține mărimea completă a parfumului și miniatura sa
  • cosmeticele parfumate prelungesc persistența parfumului
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou

Setul conține:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • Eau de Toilette 12,5 ml
  • balsam după bărbierit 40 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
picante, lemnoase
Tipuri de seturi
set cadou

Brandul franțuzesc Hermès, renumit pentru poșetele din piele și eșarfele de mătase, își merită pe deplin reputația de simbol al luxului în lumea modei. Calitatea, precizia și eleganța de primă clasă sunt valorile sale cheie, care se regăsesc și în parfumurile Hermès.

Istoria brandului datează din anul 1837, când Thierry Hermès și-a deschis propriul magazin, unde, sub brandul Hermès, a vândut șei, căpestre și alte accesorii pentru echitație. Cu trecerea timpului, trăsurile cu cai au fost înlocuite de mașini, iar brandul s-a adaptat, începând să vândă genți din piele, rucsacuri și poșete. Emblematica geantă Kelly, denumită după actrița Grace Kelly, devenită prințesa de Monaco și legendara Birkin Bag, în colaborare cu actrița Jane Birkin, se numără și acum printre cele mai celebre poșete ale tuturor timpurilor.

Primul parfum Hermès a apărut la jumătatea secolului trecut. Acum, portofoliul brandului numără peste 100 de parfumuri. Cel mai îndrăgit parfum bărbătesc este Hermès Terre d’Hermès, un parfum lemnos, cu tonuri citrice și picante. Iar parfumul floral Twilly d’Hermès, cu note aromatice de ghimbir și de citrice, este preferatul femeilor. Încercați și parfumul floral, pentru femei, Hermès Kelly Calèche, apa de toaletă unisex Hermès Le Jardin De Monsieur Li sau aftershave-ul Hermès.