Hermès Terre d’Hermèsparfumuri esantion pentru bărbați

5×
Hermès Terre d’Hermès parfumuri esantion pentru bărbați
Hermès Terre d’Hermès parfumuri esantion pentru bărbați
1 ml eșantion
6RON

Cod: HER0368 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 27.02.2020
Ridicare personală
joi 27.02.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Hermès Terre d’Hermès
Compoziție

Transformați o zi banală într-o experiență de neuitat. Tonurile întunecate, pământii, conferă parfumului bărbătesc Hermès Terre d’Hermès o personalitate puternică, dar, totodată, evocă și „ceva“ delicat și înălțător. Este potrivit pentru bărbatul care nu se teme să caute momente excepționale într-o zi obișnuită. Atmosfera pe care o creează acest parfum în jurul celui care-l folosește are un efect absolut irezistibil, garantat să-i impresioneze pe toți cei din jur.

  • un parfum lemnos-picant
  • pentru bărbatul carismatic
  • pentru zile banale și evenimente deosebite

Compoziția parfumului
Debutul parfumului este suculent, cu note de grepfrut și de portocale. Acestea lasă locul acordurilor pământii de cuarț, care tranziționează lin către finalul compus din tonuri pământii și lemnoase

Povestea parfumului
Parfumul Terre d’Hermès provine din atelierul renumitei case de modă Hermès, ale cărei parfumuri sunt inspirate de frumusețea naturală și de atmosfera pură a naturii. Parfumurile Hermès lasă întotdeauna impresia de natural, dar sunt, în același timp, foarte atrăgătoare. Trezesc în noi instincte de-a dreptul naturaliste. Este și cazul parfumului Terre d’Hermès, lansat în anul 2009.

Compoziție

Note varf
portocala, grapefruit
Note inima
silex
Note baza
benzoin, tonuri lemnoase, mușchi de stejar
Grupe de parfumuri
picante, lemnoase

Despre brand Hermès

Brand-ul francez Hermès are un trecut foarte interesant. Această societate, fondată în anii ‘30 ai secolului al XIX-lea de către Thierry Hermès, a început prin a produce şei de cai, hamuri şi alte echipamente pentru echitaţie. Ulterior, a început să ofere şi alte produse din piele (genţi, curele etc.), acoperişuri pentru trăsuri, ceasuri, eşarfe de mătase etc. şi, în cele din urmă, produse cosmetice de lux pentru bărbaţi şi pentru femei.
Primul parfum, Eau d’Hermès, creaţie a faimosului parfumier Edmond Roudnitska, a fost prezentat în anul 1951. Cel mai mare succes a fost însă atins de Calèche şi de Eau d’Hermès (cel de-al doilea fiind considerat apogeul artei parfumurilor franţuzeşti). Începând cu anul 2004, pentru Hermès lucrează „maestrul emoţiilor“ Jean-Claude Ellena, autorul îndrăgitelor Un Jardin en Méditeranée sau Jour d’Hermès.
Nu va surprinde probabil pe nimeni că numeroase parfumuri Hermès sunt inspirate de aroma pielii (care, de altfel, împodobeşte unele flacoane). Sunt proaspete, senzuale şi rafinate, fiecare fiind cu adevărat o operă de artă, creată doar pentru a vă încânta simţurile. Nu este de mirare că au câştigat o serie de premii importante şi că sunt folosite de vedete de la Hollywood, ca, de exemplu, Jessica Alba, Gwyneth Paltrow şi Sofia Vergara. Originalitate, armonie, geniu – acesta este Hermès!
În afară de parfumuri, Hermès a lansat pe piaţă şi truse cosmetice exclusive, care conţin spumă de ras, geluri de duş, lapte de corp şi alte preparate de cea mai bună calitate. Dacă doriţi să faceţi o plăcere cuiva apropiat, cu un cadou deosebit, nu ezitaţi.
Brand-ul Hermès îi va interesa cu siguranţă pe toţi cei care iubesc parfumul pielii, sunt pretenţioşi şi nu se mulţumesc cu puţin - şi nu ezită să plătească în plus pentru lux.

Rating Hermès Terre d’Hermès