Hermès Terre d'Hermès Eau Intense Vétiver set cadou III. pentru bărbați

Hermès Terre d'Hermès Eau Intense Vétiver set cadou III. pentru bărbați
Hermès Terre d'Hermès Eau Intense Vétiver set cadou III. pentru bărbați

Cod: HER03195 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Parfum 100 ml + gel de dus pentru corp si par 80 ml + after shave 40 ml

Descriere parfum Hermès Terre d'Hermès Eau Intense Vétiver
Compoziție

Un parfum de lux este întotdeauna alegerea ideală, atunci când doriți să faceți cu adevărat plăcere cuiva. Setul de parfum bărbătesc Hermès Terre d'Hermès Eau Intense Vétiver frumos ambalat aduce destinatarului o bucurie și mai mare. Puteți fi sigur că fermecătorul set perfect asortat va avea mare succes.

Caracteristici:

  • bucură orice bărbat
  • setul conține un parfum și accesorii cosmetice din aceeași colecție
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Setul conține:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • gel de dus pentru corp si par 80 ml
  • after shave 40 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Hermès

Brandul franțuzesc Hermès, renumit pentru poșetele din piele și eșarfele de mătase, își merită pe deplin reputația de simbol al luxului în lumea modei. Calitatea, precizia și eleganța de primă clasă sunt valorile sale cheie, care se regăsesc și în parfumurile Hermès.

Istoria brandului datează din anul 1837, când Thierry Hermès și-a deschis propriul magazin, unde, sub brandul Hermès, a vândut șei, căpestre și alte accesorii pentru echitație. Cu trecerea timpului, trăsurile cu cai au fost înlocuite de mașini, iar brandul s-a adaptat, începând să vândă genți din piele, rucsacuri și poșete. Emblematica geantă Kelly, denumită după actrița Grace Kelly, devenită prințesa de Monaco și legendara Birkin Bag, în colaborare cu actrița Jane Birkin, se numără și acum printre cele mai celebre poșete ale tuturor timpurilor.

Primul parfum Hermès a apărut la jumătatea secolului trecut. Acum, portofoliul brandului numără peste 100 de parfumuri. Cel mai îndrăgit parfum bărbătesc este Hermès Terre d’Hermès, un parfum lemnos, cu tonuri citrice și picante. Iar parfumul floral Twilly d’Hermès, cu note aromatice de ghimbir și de citrice, este preferatul femeilor. Încercați și parfumul floral, pentru femei, Hermès Kelly Calèche, apa de toaletă unisex Hermès Le Jardin De Monsieur Li sau aftershave-ul Hermès.

Rating Hermès Terre d'Hermès Eau Intense Vétiver