Hermès Eau Claire des Merveilles

eau de toilette pentru femei 50 ml

2×
Hermès Eau Claire des Merveilles eau de toilette pentru femei 50 ml
Hermès Eau Claire des Merveilles eau de toilette pentru femei 50 ml
50 ml

Cod: HER0019 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Sticluță reîncărcabilă pentru parfum cadou la cumpărăturile minime de 220 RON. Alegeți-vă culoarea în coșul de cumpărături.
Hermès Eau Claire des Merveilles
50 ml

Descriere parfum Hermès Eau Claire des Merveilles

Hermes Eau Claire des Merveilles este destinat femilor moderne, confidente in propriile forte, care adora sa fie in centrul atentiei si nu se sfiesc sa se joace cu mintile celor din jur.
Ca si o potiune magica, inca de la primele note te va invalui in miresme florale ce patrund adanc si se impletesc cu tonurile medii care ascund cu indrazneala aroma de ambra. Baza este alcatuita din tonuri calde si captivante de lemn completate interesant de accente dulci de vanilie. Acest  parfum este la fel de potrivit atat la birou cat si la o intalnire romantica.
Hermes Eau Claire des Merveilles este esenta de care aveti nevoie!

Compoziție

Compozitie
cihlimbar, lemn, note florale, vanilie
Grupe de parfumuri
florale, orientale

Despre brand Hermès

Brand-ul francez Hermès are un trecut foarte interesant. Această societate, fondată în anii ‘30 ai secolului al XIX-lea de către Thierry Hermès, a început prin a produce şei de cai, hamuri şi alte echipamente pentru echitaţie. Ulterior, a început să ofere şi alte produse din piele (genţi, curele etc.), acoperişuri pentru trăsuri, ceasuri, eşarfe de mătase etc. şi, în cele din urmă, produse cosmetice de lux pentru bărbaţi şi pentru femei.
Primul parfum, Eau d’Hermès, creaţie a faimosului parfumier Edmond Roudnitska, a fost prezentat în anul 1951. Cel mai mare succes a fost însă atins de Calèche şi de Eau d’Hermès (cel de-al doilea fiind considerat apogeul artei parfumurilor franţuzeşti). Începând cu anul 2004, pentru Hermès lucrează „maestrul emoţiilor“ Jean-Claude Ellena, autorul îndrăgitelor Un Jardin en Méditeranée sau Jour d’Hermès.
Nu va surprinde probabil pe nimeni că numeroase parfumuri Hermès sunt inspirate de aroma pielii (care, de altfel, împodobeşte unele flacoane). Sunt proaspete, senzuale şi rafinate, fiecare fiind cu adevărat o operă de artă, creată doar pentru a vă încânta simţurile. Nu este de mirare că au câştigat o serie de premii importante şi că sunt folosite de vedete de la Hollywood, ca, de exemplu, Jessica Alba, Gwyneth Paltrow şi Sofia Vergara. Originalitate, armonie, geniu – acesta este Hermès!
În afară de parfumuri, Hermès a lansat pe piaţă şi truse cosmetice exclusive, care conţin spumă de ras, geluri de duş, lapte de corp şi alte preparate de cea mai bună calitate. Dacă doriţi să faceţi o plăcere cuiva apropiat, cu un cadou deosebit, nu ezitaţi.
Brand-ul Hermès îi va interesa cu siguranţă pe toţi cei care iubesc parfumul pielii, sunt pretenţioşi şi nu se mulţumesc cu puţin - şi nu ezită să plătească în plus pentru lux.

Rating Hermès Eau Claire des Merveilles

Adaugă o nouă recenzie

5.0
2 Evaluare
2
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală