Helena Rubinstein Prodigy Cellglowcrema iluminatoare

Helena Rubinstein Prodigy Cellglow crema iluminatoare
Helena Rubinstein Prodigy Cellglow crema iluminatoare
Livrare gratuită
50 ml
817RON

Cod: HRU01244 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Vă oferim cadou o geantă elegantă cu produse mini (cremă 15 ml, ser 5 ml și emulsie 5 ml) din colecția Powercell Skinmunity, la cumpărarea produselor Helena Rubinstein de minim 560 RON.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Coletăria
marți 29.09.2020
Ridicare personală
miercuri 30.09.2020

Descrierea produsului Helena Rubinstein Prodigy Cellglow
Caracteristici

Spuneți adio tenului tern și ofilit. Optați pentru efectele de întinerire unice ale celulelor stem din floarea de colț. Acestea, împreună cu alte extracte din această plantă de munte, sunt conținute în crema cu efect de regenerare și de iluminare Helena Rubinstein Prodigy Cellglow. Compoziția mai conține acizi LHA și tetrapeptide, care lasă tenul plin de viață.

Crema Prodigy Cellglow are o structură fină, de balsam, care se contopește perfect cu tenul și îi oferă o senzație de confort, pe durata întregii zile. În plus, redă tenului aspectul plin și luminozitatea tinerească.

Caracteristici:

  • hidratează în profunzime tenul tern și ofilit
  • regenerează tenul și îi oferă un aspect mai plin
  • întinerește și iluminează vizibil tenul
  • asigură tenului o senzație de confort, pe întreaga durată a zilei

Ingrediente:

  • complexul Cellular Supreme of Edelweiss™ – conține o combinație de celule stem cu extracte de floare de colț, care revitalizează tenul și îi conferă un aspect mai plin și mai luminos
  • acid LHA - contribuie la iluminarea tenului tern și mat
  • tetrapeptide - au efect de fermitate, de lifting și de netezire

Aplicare:
Aplicați crema pe toată fața, cu gesturi energice. Apăsați pumnii închiși pe obraji și răsuciți-i, pentru activarea strălucirii naturale de roz sănătos. Pentru maximizarea beneficiilor, folosiți crema după aplicarea serului Helena Rubinstein Prodigy Cellglow.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele, riduri și ten matur
Efect
anti-age, iluminare, lifting, revitalizare, regenerare
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua

Despre brand Helena Rubinstein

p>Helena Rubinstein s-au facut cunoscute in fata doamnelor de origine poloneza, aceasta devenind aproape cea mai bogata femeie de pe planeta. Ea a fost cea care a decis in 1902 ca planurile sale de afaceri se vor concentra pe produse cosmetice si parfumuri.
Helena Rubinstein a fost conceputa ca o corporatie mare si semnificativa in Australia, unde a ramas o parte a vietii sale. Nu a durat mult timp pana cand au fost deschise mai multe birouri in intreaga lume.
Helena Rubinstein se mandreste in special cu creme, unguente si alte produse care ofera efecte unice pe piele. Mirosul parfumurilor poate fi usor, placut si proaspat.

Rating Helena Rubinstein Prodigy Cellglow