Hawaiian Tropic After Sununt de corp cu efect calmant si hidratant dupa expunerea la soare

Hawaiian Tropic After Sun unt de corp cu efect calmant si hidratant dupa expunerea la soare
Hawaiian Tropic After Sun unt de corp cu efect calmant si hidratant dupa expunerea la soare
200 ml
54RON

Cod: HAW0024 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 10.06.2020

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele, piele eczematoase si atopice
Efect
calmare

Despre brand Hawaiian Tropic

Vă place să faceți plajă și să simțiți mângâierea razelor pe piele? Inspirat de plajele tropicale din Hawaii, brandul Hawaiian Tropic va fi însoțitorul dvs. fidel, pe tot timpul verii. În plus, cu fiecare produs, vă transmite energia și entuziasmul pe care le dedică creării produselor.

Hawaiian Tropic oferă iubitorilor de soare și îmbrăcăminte de plajă confortabilă și la modă. Croielile clasice și materialele de calitate sunt completate de accente distincte, de modele bogate și de imprimeuri originale. Gama de îngrijire solară merită atenția și datorită fabulosului parfum tropical, care vă transportă cu gândul la plajele din Hawaii. Dar, în primul rând, produsele cosmetice Hawaiian Tropic vă ajută să aveți o piele de un bronz superb.

Clasica cremă de protecție solară Hawaiian Tropic și mătăsosul ulei de bronzat Hawaiian Tropic oferă o protecție solară în care puteți avea încredere. Sportivii vor aprecia spray-ul special, ultra-lejer, care oferă o protecție nu doar ridicată, ci și extrem de durabilă. La sfârșitul unei zile sub soarele arzător, crema de corp hidratantă after sun Hawaiian Tropic răsfață pielea și prelungește bronzul.

Rating Hawaiian Tropic After Sun