Hawaiian Tropic After Sun Ultra Radiancelotiune de corp hidratanta dupa expunerea la soare

1×
Hawaiian Tropic After Sun Ultra Radiance lotiune de corp hidratanta dupa expunerea la soare
Hawaiian Tropic After Sun Ultra Radiance lotiune de corp hidratanta dupa expunerea la soare
240 ml

Cod: HAW0048 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului Hawaiian Tropic After Sun Ultra Radiance

Produsul după bronzare Hawaiian Tropic After Sun Ultra Radiance asigură pielii expuse la soare regenerarea și calmarea necesare.

Caracteristici:

  • hrănește pielea în profunzime
  • hidratează intens
  • tratează și regenerează

Cum se utilizează:
După expunerea la soare, se aplică uniform pe pielea curată.

Caracteristici

Consistență
lapte
Substanțe active
aloe vera, unt de shea
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Hawaiian Tropic

Brandul american Hawaiian Tropic, din portofoliul companiei Edgewell Personal Care, se specializează în produse cosmetice concepute pentru iubitorii pielii bronzate. Pe acest segment de piață a înregistrat un enorm succes. Fondatorul Ron Rice a demarat afacerea cu un capital de numai 500 de dolari, primiți de la tatăl său. Primul lot de produse Hawaiian Tropic au fost mixate într-un coș de gunoi din metal.

Cosmeticele brandului Hawaiian Tropic protejează față de efectele negative ale razelor solare. Fermecătorul lor parfum tropical merită de asemenea o mențiune specială. Cosmeticele Hawaiian Tropic sunt cunoscute nu numai pentru produsele de înaltă calitate, ci și prin stilul de promovare. De-a lungul existenței sale, brandul a sponsorizat diverse concursuri de frumusețe, a condus restaurantul Hawaiian Tropic Zone etc.

În concluzie, cosmeticele Hawaiian Tropic merită, cu siguranță încercate. Cu ajutorul lor obțineți ușor și sigur o piele frumos bronzată, pe care toată lumea o va invidia! Brandul Hawaiian Tropic atrage cu siguranță toate persoanele care se bronzează mult și caută calitate la un preț rezonabil.

Rating Hawaiian Tropic After Sun Ultra Radiance