GUERLAIN Shalimar Souffle de Parfum Eau de Parfum pentru femei

14×
GUERLAIN Shalimar Souffle de Parfum Eau de Parfum pentru femei
GUERLAIN Shalimar Souffle de Parfum Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
50 ml
283RON

566,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUR1013 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 13.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 12.04.2021

Descriere GUERLAIN Shalimar Souffle de Parfum
Compoziție

Lăsați-vă vrăjită de primul parfum oriental creat în 1925, de însuși J. Guerlain. Emblematica apă de parfum pentru femei Guerlain Shalimar Souffle de Parfum miroase a iasomie, a vanilie și a mosc alb, esența sa fiind inspirată de povestea unei iubiri adevărate.

  • un parfum floral, cu accente orientale
  • pentru femeile care adoră stilul clasic
  • perfect la orice ocazie

Compoziția parfumului
Tonurile de vârf aparțin unui trio de fructe citrice, dintre care recunoașteți lămâia, bergamota și mandarina. Debutul fresh devine treptat aromatic, cu flori gingașe de iasomie și acordurile de miere ale esenței prețioase din flori de portocal, extrasă încet și maturată îndelung. Notele de final poartă semnătura celor două tipuri de vanilie, tahitiană și indiană, armonizate perfect cu nota pământie a moscului alb.

Povestea parfumului
În spatele parfumului se află o străveche poveste de dragoste. Acum patru secole, împăratul indian Shah Jahan s-a îndrăgostit iremediabil de preafrumoasa prințesă Mumtaz Mahal și, ca o dovadă a dragostei sale, a construit pentru ea Grădinile Shalimar și i-a dedicat celebrul palat Taj Mahal.

Povestea a incitat imaginația lui J. Guerlain, care a creat primul parfum oriental, Guerlain Shalimar Souffle De Parfum, în anul 1925. Iar femeile din toată lumea îl iubesc până în ziua de astăzi.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota, lamaie, mandarina
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
floare de portocal, Jasmine (arab)
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, mosc alb, vanilie
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Shalimar Souffle de Parfum14