GUERLAINShalimar Philtre de Parfum Eau de Parfum pentru femei

GUERLAIN Shalimar Philtre de Parfum Eau de Parfum pentru femei
GUERLAIN Shalimar Philtre de Parfum Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
90 ml
645RON

716,67RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUR14159 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 28.09.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 27.09.2021

Descriere GUERLAIN Shalimar Philtre de Parfum
Compoziție

Povestea iubirii infinite continuă și vă invită să descoperiți noi capitole senzuale.

Pasionala poveste de iubire dintre domnitorul indian Shah Jahan și aleasa sa, Mumtaz Mahal, este atât de inspiratoare, încât a devenit un model pentru un alt parfum, extrem de captivant. Este vorba despre apa de parfum pentru femei Guerlain Shalimar Philtre de Parfum, care întruchipează perfect promisiunea unei iubiri eterne.

  • un parfum oriental senzual
  • o continuare în stilul emblematicului parfum GUERLAIN Shalimar
  • într-un flacon superb, care reflectă caracterul parfumului

Compoziția parfumului
Debutează încântător, cu tonuri de bergamotă, de lămâie și de lavandă aromatică. La scurt timp, vă atrag atenția tonurile delicat pudrate ale irisului, însoțite de note luminoase, de iasomie și de trandafiri. La baza compoziției parfumate, care se dezvoltă ultima, veți simți acorduri de vanilie, împletite armonios cu balsam de tolu și cu paciuli, care formează împreună un trio de o extraordinară senzualitate.

Povestea parfumului
Autorul noii creații Guerlain Shalimar Philtre de Parfum este Thierry Wasser, parfumierul titular al brandului Guerlain. A ales să sublinieze aspectul catifelat al irisului și senzualitatea vaniliei, prezente și în versiunea originală a parfumului Shalimar. Astfel, a luat ființă un parfum deosebit de rafinat și de captivant, care va cuceri orice amatoare de tonuri orientale. Numele Shalimar din denumirea parfumului înseamnă „templul iubirii” în sanscrită.

Notă importantă

Inflamabil.
Întregul text

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota, lamaie, lavanda
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iris, iasomie, trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
balsam de Tolu, vanilie, patchouli
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Shalimar Philtre de Parfum