GUERLAIN Shalimar Eau de Parfum rezerva pentru femei

GUERLAIN Shalimar Eau de Parfum rezerva pentru femei
GUERLAIN Shalimar Eau de Parfum rezerva pentru femei
Livrare gratuită
50 ml
271RON

542,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUR2189 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 17.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 16.05.2021

Descriere GUERLAIN Shalimar
Compoziție

Așa cum, acum patru secole împăratul indian Shah Jahan tânjea după prințesa aleasă a inimii lui, la fel veți tânji și dvs. după romantism, la deschiderea acestui parfum. Apa de parfum pentru femei Guerlain Shalimar este întruchiparea dorinței și a iubirii eterne, combinând elemente delicate și intense, cu un rezultat de un rafinament perfect.

  • un fermecător parfum oriental
  • pentru femeile care tânjesc după senzualitate
  • într-un flacon superb, care subliniază caracterul parfumului

Compoziția parfumului
Debutează cu un val de prospețime florală și de bergamotă spumoasă, care lasă locul, treptat, unui trio de trandafiri, cu iasomie și iris. Îmbinarea notelor într-un tot armonios este amplificată de tonurile pământii de tonka și de exotismul languros al vaniliei. 

Povestea parfumului
Guerlain Shalimar și-a primit numele din limba sanscrită, Shalimar însemnând „templul iubirii“. Este vorba despre grădinile Shalimar, cadoul împăratului indian pentru iubita lui prințesă, dovada dragostei ce i-o purta.

Raymond Guerlain, cel care a creat superbul flacon al acestui parfum în 1925, s-a inspirat din apele curgătoare care traversau mirifica grădină. Nu este, deci, de mirare că a câștigat primul loc la Expoziția internațională de artă modernă decorativă și industrială de la Paris.

Compoziție

Compozitie
bergamota, vanilie, iris
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Shalimar