GUERLAIN Mon Guerlain Bloom of Rose set cadou pentru femei

GUERLAIN Mon Guerlain Bloom of Rose set cadou pentru femei
GUERLAIN Mon Guerlain Bloom of Rose set cadou pentru femei

Cod: GUR14189 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Toilette 50 ml + lapte de corp 75 ml

Descriere GUERLAIN Mon Guerlain Bloom of Rose
Compoziție

Un parfum de lux este alegerea ideală atunci când doriți să faceți cuiva o reală plăcere. Setul de parfum feminin GUERLAIN Mon Guerlain Bloom of Rose, frumos ambalat aduce destinatarei o bucurie maximă. Fiți sigur că orice femeie se va îndrăgosti de la prima vedere de fermecătorul set perfect asortat.

Caracteristici:

  • cosmeticele parfumate prelungesc persistența parfumului
  • setul atrage de la prima vedere, datorită ambalajului frumos
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou

Setul conține:

  • Eau de Toilette 50 ml
  • lapte de corp 75 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
florale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Mon Guerlain Bloom of Rose