GUERLAINMétéorites Light Revealing Pearls of Powder perle tonifiante pentru față editie limitata

GUERLAIN Météorites Light Revealing Pearls of Powder perle tonifiante pentru față editie limitata
GUERLAIN Météorites Light Revealing Pearls of Powder perle tonifiante pentru față editie limitata
25 g

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: GUR14401

Compoziție completă

SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, NYLON-12, MAGNESIUM MYRISTATE, DISTARCH PHOSPHATE, MAGNESIUM CARBONATE, TALC, TRITICUM VULGARE (TRITICUM VULGARE (WHEAT) STARCH), HYDRATED SILICA, PENTYLENE GLYCOL, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM DEHYDROACETATE, GLYCERYL STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, SORBIC ACID, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL BENZOATE, TOCOPHEROL, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, DIAMOND POWDER, LIMONENE, AMYL CINNAMAL, GERANIOL, CINNAMYL ALCOHOL, EUGENOL, [+/- CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES)] Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text
Culoare
roz, auriu, nud

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.