GUERLAIN Les Absolus d'Orient Cuir IntenseEau de Parfum unisex

GUERLAIN Les Absolus d'Orient Cuir Intense Eau de Parfum unisex
GUERLAIN Les Absolus d'Orient Cuir Intense Eau de Parfum unisex
125 ml

Cod: GUR13182 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Guerlain de minim 450 RON și vă oferim cadou un mini set care conține: Mon Guerlain apă de parfum pentru femei la 5 ml, crema de zi Abeille Royale la 7 ml, ser Abeille Royale Youth Watery Oil la 5 ml, Abeille Royale Double ser la 5 ml și mascara Mad Eyes în nuanța Noir la 2 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere parfum GUERLAIN Les Absolus d'Orient Cuir Intense
Compoziție

În Orientul Îndepărtat, nobila aromă de piele, apreciată pentru forța, finețea și senzualitatea sa, este folosită de mii de ani. Acest ingredient de top l-a inspirat pe parfumierul Thierry Wasser să creeze parfumul Cuir Intense, în a cărui compoziție domină acordul de piele, însoțit de tonuri lemnoase calde.

Apa de parfum unisex Guerlain Les Absolus d‘Orient Cuir Intense are un caracter totodată intens și suav, care se potrivește excelent atât femeilor, cât și bărbaților.

  • un parfum lemnos-pielos
  • un parfum unisex, pentru bărbați și femei
  • inspirat de noblețea pielii

Compoziția parfumului
La început se dezvoltă aroma florilor orientale de osmanthus și de ylang-ylang. La scurt timp, apar aromele amețitoare de piele și de mosc. Baza conține tonuri calde de santal, cu tabac și cedru de Virginia, care conferă structură și evidențiază varietatea ingredientelor naturale.

Povestea parfumului
Apa de parfum Guerlain Cuir Intense face parte din colecția Les Absolus d‘Orient, inspirată de Orientul Îndepărtat. Parfumierii casei Guerlain au folosit cele mai nobile materiale, compozițiile combinând frumusețea Orientului cu eleganța franțuzească, tipică pentru acest luxos brand francez încă din anul 1828.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
osmanthus heterophyllus, Ylang-Ylang
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
piele, mosc
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
virginia cedru, tabac, lemn de santal
Grupe de parfumuri
pieloase, lemnoase

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Les Absolus d'Orient Cuir Intense