GUERLAIN La Petite Robe Noire Ma Robe Velours Eau de Parfum pentru femei

GUERLAIN La Petite Robe Noire Ma Robe Velours Eau de Parfum pentru femei
GUERLAIN La Petite Robe Noire Ma Robe Velours Eau de Parfum pentru femei
50 ml
235RON

470RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUR11104 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 01.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 26.02.2021

Descriere parfum GUERLAIN La Petite Robe Noire Ma Robe Velours
Compoziție

O rochie de catifea subliniază latura elegantă și sofisticată a purtătoarei. Același efect îl are, cu grație tipic franțuzească, și apa de parfum pentru femei Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Velours. Fermecătoarea compoziție, cu acord delicat de trandafiri pudrați, va deveni accesoriul dvs. indispensabil.

  • un parfum pur feminin, de flori și fructe
  • subliniază eleganța celei care-l folosește, la fel ca o frumoasă rochie de catifea
  • în emblematicul flacon de forma unei inimi întoarse

Compoziția parfumului
Debutează cu cireșe negre și mandarine, completate armonios de prospețimea bergamotei. Urmează inconfundabilul trandafir negru, secondat de tonurile fine ale violetelor și ale migdalelor. Compoziția atinge perfecțiunea la baza din acorduri de ceai negru, cu boabe de tonka și paciuli lemnos.

Povestea parfumului
Dacă nu aveți o rochie de catifea în garderobă, parfumul Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Velours lasă pe piele aceeași senzație fermecătoare. Această apă de parfum reflectă perfect caracterul sofisticat al femeii contemporane.

Peretele din spate al flaconului este decorat cu silueta unei elegante rochii negre, de nelipsit în colecția de parfumuri La Petite Robe Noire. Parfumul roz iese perfect în evidență în flaconul emblematic, în formă de inimă, decorându-vă frumos măsuța de toaletă.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina, cireșe negre, bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir negru, violeta, migdale
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, tonka, lemn dulce, ceai afumat
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN La Petite Robe Noire Ma Robe Velours