GUERLAIN La Petite Robe Noire Ma Robe Plissée Eau de Toilette pentru femei

1×
GUERLAIN La Petite Robe Noire Ma Robe Plissée Eau de Toilette pentru femei
GUERLAIN La Petite Robe Noire Ma Robe Plissée Eau de Toilette pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
282RON

282,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUR11928 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 23.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 22.04.2021

Descriere GUERLAIN La Petite Robe Noire Ma Robe Plissée
Compoziție

La fiecare parfumare, apa de toaletă pentru femei Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Plissée vă oferă bucuria de a îmbrăca o nouă rochie elegantă, de seară. Învăluiți-vă în tonurile rafinate ale caiselor dulci, ale mandarinelor proaspete și ale petalelor de trandafiri și savurați senzația de a fi absolut irezistibilă.

  • un parfum floral proaspăt
  • pentru femeile care vor să se simtă cât mai senzual
  • într-un superb flacon emblematic

Compoziția parfumului
Tonurile de vârf vă învăluie în senzualitate, datorită aromelor de caise și de mandarine. Ulterior, li se adaugă acorduri de migdale dulci-amărui și accentul romantic de trandafiri. Cu notele de mosc alb și de paciuli pământiu, de la final, compoziția parfumată atinge perfecțiunea absolută.

Povestea parfumului
Parfumul Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Plissée fascinează femeile din întreaga lume nu doar prin aroma sa, ci și prin legendarul flacon, cu inima întoarsă și desenul unei rochii elegante, care vă invită să o îmbrăcați.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina, bergamota, tonuri verzi, migdale
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
tonuri solare, caise, petale de trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, mosc alb
Grupe de parfumuri
florale, verzi

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN La Petite Robe Noire Ma Robe Plissée1