GUERLAIN Aqua Allegoria Orange Soleia Eau de Toilette pentru femei

1×
GUERLAIN Aqua Allegoria Orange Soleia Eau de Toilette pentru femei
GUERLAIN Aqua Allegoria Orange Soleia Eau de Toilette pentru femei
Livrare gratuită
125 ml
503RON

402,40RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUR13196 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 28.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere GUERLAIN Aqua Allegoria Orange Soleia
Compoziție

Imaginați-vă o nesfârșită livadă de citrice în însorita Calabrie, unde vă bucurați de o zi caldă de vară, râdeți și vă înfruptați, la umbra pomilor, dintr-o portocală suculentă, care, împreună cu briza ușoară, vă răcorește minunat. Jucăușa apă de toaletă Guerlain Acqua Allegoria Orange Soleia oferă note de portocale roșii, coapte la soarele italian și intensificate de aroma mentei.

Apa de toaletă Guerlain Acqua Allegoria Orange Soleia face parte din colecția Aqua Allegoria, de parfumuri proaspete și vesele, inspirate de cele mai frumoase grădini. Este înviorătoare ca o apă de toaletă, dar rezistă pe piele la fel de bine ca orice parfum Guerlain.

  • un parfum citric fresh, cu portocale roșii zemoase
  • evocă livezile de portocale și de lămâi din însorita Sicilia
  • vă readuce vara în suflet, în orice anotimp

Compoziția parfumului
La început vă farmecă portocala zemoasă, bergamota și piperul roz, ușor picant. Apoi înfloresc aromele de coacăze dulci, de portocale roșii și de mentă înviorătoare. Baza parfumului, care persistă cel mai mult pe piele, conține note exotice de fasole tonka și tonuri calde lemnoase.

Povestea parfumului
Apa de toaletă Guerlain Orange Soleia face parte din colecția de parfumuri fresh Aqua Allegoria, care vă invită să evadați în cele mai frumoase grădini ale lumii. Pe lângă flacoanele emblematice, temperamentul exuberant și tonurile fresh, parfumurile mai au în comun aroma bergamotei, supranumită „aurul verde al Calabriei”. Orange Soleia este creația parfumierului Thierry Wasser, inspirată de călătoriile sale prin întreaga lume. Parfumul a fost lansat în anul 2020.

Sfat Notino
Creați-vă propria semnătură parfumată, numai a dvs. Alegeți apa de toaletă Bergamote Calabria, Herba Fresca, Pamplelune, Passiflora sau Ginger Piccante și pulverizați-o delicat pe piele, împreună cu Orange Soleia.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
portocala, bergamota, piper roz
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
menta, portocale rosii, coacaze negre
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonka, tonuri lemnoase
Grupe de parfumuri
citrice

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Aqua Allegoria Orange Soleia1