Guerlain Aqua Allegoria Herba Frescaeau de toilette unisex

3×
Guerlain Aqua Allegoria Herba Fresca eau de toilette unisex
Guerlain Aqua Allegoria Herba Fresca eau de toilette unisex
325RON

Economisiți 43%
75 ml
186RON

Cod: GUR0547 | În stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Coletăria
marți 25.02.2020
Ridicare personală
miercuri 26.02.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Guerlain Aqua Allegoria Herba Fresca
Compoziție

Parfumul unisex Guerlain Aqua Allegoria Herba Fresca este perfect pentru femeile și bărbații care iubesc independența şi trăiesc conform propriilor norme.

  • parfum proaspăt
  • parfum unisex – pentru bărbați și femei
  • pentru zi, mai ales pentru vreme caldă

Compoziție

Note varf
lamaie, trifoi
Note inima
ceai verde, menta
Note baza
lacramioare, ciclama
Grupe de parfumuri
aromatice, verzi

Despre brand Guerlain

Casa franceză de parfumuri Guerlain debordează de frumusețe și creativitate de aproape două secole, fiind una dintre cele mai vechi și mai celebre din întreaga lume. De la începuturile sale, în anul 1828, produce cu mândrie toate produsele sale, exclusiv în Franța, cu precădere în două locuri. Fondurile de ten și celelalte cosmetice de calitate sunt produse în istoricul oraș Chartres, iar în localitatea Orphin prind viață minunatele parfumuri Guerlain. Cele două locuri sunt unite nu doar prin tradiție, ci și prin know-how artistic și prin tehnologie sofisticată.

Totul a început de la chimistul și inventatorul Pierre-François P. Guerlain, care a insuflat brandului talentul său. În scurt timp, Pierre-François a câștigat bunăvoința marii nobilimi pariziene, astfel încât, la jumătatea secolului al XIX-lea, numele lui răsuna în toate cercurile mondene. Emblematicele parfumuri Guerlain au devenit concepte care, și astăzi, după aproape 200 de ani, strălucesc în universul parfumurilor. Și cosmeticele Guerlain ascund multe comori, dintre care, de exemplu, perlele faciale pentru tonifierea culorii Guerlain Météorites sunt adevărate bijuterii în arsenalul tău de cosmetice.

Rating Guerlain Aqua Allegoria Herba Fresca