GUERLAINAbeille Royale Advanced Youth Watery Oil ser ulei pentru strălucirea și netezirea pielii

1×
GUERLAIN Abeille Royale Advanced Youth Watery Oil ser ulei pentru strălucirea și netezirea pielii
GUERLAIN Abeille Royale Advanced Youth Watery Oil ser ulei pentru strălucirea și netezirea pielii
Livrare gratuită
Nou
Economisiți
670RON

Economisiți 20%
50 ml
531RON

1.062,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUR14391 | În stoc
1
Vă trimitem un eșantion pentru testare. Dacă nu vi se potrivește, puteți returna varianta mare a produsului gratuit.Aflați mai multe detalii
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 27.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere GUERLAIN Abeille Royale Advanced Youth Watery Oil
Caracteristici

O piele întinerită și complet regenerată, după doar 8 ore, datorită mierii.

Serul uleios GUERLAIN Abeille Royale Advanced Youth Watery Oil oferă o regenerare a pielii de 9× mai rapidă. Acest ser este rezultatul unei cercetări de 10 ani a efectelor mierii asupra pielii, așa că va garanta o piele vizibil mai netedă, mai strălucitoare și mai densă.

Efectele unice ale acestui ser se datorează combinației unice de ingrediente, cum ar fi mierea de pe insula franceză Ouessant și din alte locuri protejate. În afară de rezultatele vizibile, care apar deja după câteva ore, veți fi uluită și de textura și de mirosul acestui ser. Astfel, vă veți putea bucura de o experiență senzorială de neuitat.

Caracteristici:

 • pielea este complet refăcută după 8 ore
 • tenul devine vizibil mai ferm și mai sănătos
 • reface aspectul de piele netedă și strălucitoare
 • conferă tenului un aspect întinerit și plin
 • hidratează instantaneu tenul și nu îl împovărează
 • bogat ca un ulei, delicat ca o cremă și puternic ca un ser
 • se mândrește cu un parfum de miere proaspăt, creat de Thierry Wasser

Rezultatele testului:

 • o regenerare a pielii de 9× mai rapidă, cu efect de piele vizibil mai plină
  → test instrumental cu 20 de voluntari, serul fiind aplicat de 2× pe zi
 • o hidratare cu 125 % mai bună, deja după 6 ore
  → test instrumental cu 11 voluntari
 • 100 % au confirmat că tenul lor a devenit mai plin, mai delicat și mai strălucitor
  → evaluat de 61 de femei, după 1 aplicare
 • 100 % au confirmat că tenul este mai neted
 • 98 % au observat că ridurile și liniile fine au fost netezite
  → evaluarea a 61 de femei, după o săptămână de utilizare, de 2× pe zi
 • 100 % au constatat ameliorarea texturii tenului
 • 98 % au confirmat că tenul este mai ferm
 • 98 % au simțit că pielea are un aspect întinerit
  → evaluat de 61 de femei, după o lună de utilizare, de 2× pe zi

Ingrediente:

 • 95 % ingrediente de origine naturală
 • miere de pe insula franceză Ouessant – o rezervație biosferică naturală aflată pe lista UNESCO, protejată față de poluare, de pesticide și de paraziți; mierea obținută de pe această insulă conține o cantitate mare de polifenoli, are beneficii speciale și este produsă de un tip special de albine negre
 • miere din Corsica – o rezervație naturală protejată, cunoscută printr-o floră deosebit de bogată; mierea obținută din această zonă are beneficii unice și conține o cantitate mare de oligoelemente
 • miere de pe insula grecească Ikaria – una dintre cele cinci „zone albastre“ de pe lume, unde mierea conține o cantitate nemaipomenit de mare de oligoelemente
 • miere de pe insulele finlandeze Åland – o rezervație biosferică naturală aflată pe lista UNESCO, bogată în pomi fructiferi; mierea de pe această insulă conține o cantitate mare de aminoacizi
 • lăptișor de matcă Guerlain Exclusive – cel mai prețios ingredient din stupul albinelor, acesta fiind obținut din propriile surse din Franța ale brandului Guerlain

Aplicare:
Scuturați serul GUERLAIN înainte de aplicare. Aplicați-l dimineața și seara pe față și pe gât, apoi aplicați serul regenerator, cu efect de întinerire, GUERLAIN Abeille Royale Double R Renew & Repair Serum sau o cremă.

Sfat Notino:
Pentru a obține cele mai bune rezultate și un ten superb, urmați aceeași pași ca și expertele în cosmetică, de la GUERLAIN:
1. Este important să scuturați serul înainte de utilizare, pentru a obține o cantitate optimă de micropicături în doza aplicată.
2. Aplicați 2–3 de picături, cu ajutorul pipetei, și încălziți-le între buricele degetelor.
3. Pentru a obține un efect de ten neted și strălucitor, încorporați serul cu ajutorul palmelor, din mijlocul feței înspre exterior.
4. La final, închideți palmele, plasați-le pe obraji și mișcați-le energic, în sus și spre exterior. Datorită acestor mișcări, veți stimula aspectul dens al pielii.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele, riduri și ten matur
Tipul de ulei
alte uleiuri vegetale
Efect
Hidratare, anti-age, iluminare, lifting, revitalizare, regenerare, nutriție, fermitate
Când se utilizează
ziua, ziua și noaptea

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Abeille Royale Advanced Youth Watery Oil1