Gucci Guilty Pour Homme set cadou IV. pentru bărbați

Gucci Guilty Pour Homme set cadou IV. pentru bărbați
Gucci Guilty Pour Homme set cadou IV. pentru bărbați

Cod: GUC05350 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Toilette 50 ml + gel parfumat pentru duș 50 ml

Descriere parfum Gucci Guilty Pour Homme
Compoziție

Căutați cadoul ideal pentru partener, frate, sau, poate, pentru tatăl dvs.? Setul cu parfum bărbătesc Gucci Guilty Pour Homme va bucura în mod sigur orice bărbat.

Caracteristici:

  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou
  • bucură orice bărbat
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Setul conține:

  • Eau de Toilette 50 ml
  • gel parfumat pentru duș 50 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Gucci

Progresiv, inovator și creator de tendințe, brandul Gucci modelează lumea modei de aproape un secol. Produsele sale moderne și eclectice reprezintă punctul culminant al măiestriei italienești și sunt de neegalat prin calitatea și accentul pus pe detalii. 

Totul a început în 1921, când un bărbat discret, Guccio Gucci, a fondat un atelier de prelucrare a pieilor. Probabil că nu s-a gândit niciun moment că tocmai lansează o legendă a modei, care va cuceri lumea.

Astăzi, brandul Gucci a depășit de mult podiumurile de defilare, extinzându-și uimitoarea colecție cu alte accesorii de modă, precum și cu produse cosmetice și parfumuri. Printre cele mai cunoscute se numără parfumul aromatic pentru bărbați Gucci Guilty şi romanticul parfum floral pentru femei Gucci Bloom.

Conform viziunii actualului director de creație Alessandro Michele, brandul Gucci redefinește luxul pentru secolul al XXI-lea, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai solicitate case de modă din lume.

Rating Gucci Guilty Pour Homme