GucciGuilty Pour Femme set cadou pentru femei

Gucci Guilty Pour Femme set cadou pentru femei
Gucci Guilty Pour Femme set cadou pentru femei
Livrare gratuită
424RON

1 de buc. în stoc | 424,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: GUC05352

Eau de Parfum 90 ml + Eau de Parfum 15 ml + loțiune parfumată pentru corp 50 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 25.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine duminică 23.01.2022

Un parfum de lux este alegerea ideală atunci când doriți să faceți cuiva o reală plăcere. Setul de parfum feminin Gucci Guilty Pour Femme, frumos ambalat aduce destinatarei o bucurie maximă. Fiți sigur că orice femeie se va îndrăgosti de la prima vedere de fermecătorul set perfect asortat.

Caracteristici:

  • conține mărimea completă a parfumului și miniatura sa
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou
  • bucură orice femeie

Setul conține:

  • Eau de Parfum 90 ml
  • Eau de Parfum 15 ml
  • loțiune parfumată pentru corp 50 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
orientale, florale
Tipuri de seturi
set cadou

Progresiv, inovator și creator de tendințe, brandul Gucci modelează lumea modei de aproape un secol. Produsele sale moderne și eclectice reprezintă punctul culminant al măiestriei italienești și sunt de neegalat prin calitatea și accentul pus pe detalii. 

Totul a început în 1921, când un bărbat discret, Guccio Gucci, a fondat un atelier de prelucrare a pieilor. Probabil că nu s-a gândit niciun moment că tocmai lansează o legendă a modei, care va cuceri lumea.

Astăzi, brandul Gucci a depășit de mult podiumurile de defilare, extinzându-și uimitoarea colecție cu alte accesorii de modă, precum și cu produse cosmetice și parfumuri. Printre cele mai cunoscute se numără parfumul aromatic pentru bărbați Gucci Guilty şi romanticul parfum floral pentru femei Gucci Bloom.

Conform viziunii actualului director de creație Alessandro Michele, brandul Gucci redefinește luxul pentru secolul al XXI-lea, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai solicitate case de modă din lume.