Gucci Guilty Pour Femme 2021 Eau de Toilette pentru femei

1×
Gucci Guilty Pour Femme 2021 Eau de Toilette pentru femei
Gucci Guilty Pour Femme 2021 Eau de Toilette pentru femei
Livrare gratuită
Nou
90 ml
389RON

432,22RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUC05393 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 14.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Gucci Guilty Pour Femme 2021
Compoziție

Bucurați-vă din plin de libertate și de independență. Apa de toaletă Gucci Guilty Pour Femme 2021 vă va aminti în fiecare zi de minunăția acestei senzații. În plus, cu acest parfum nu veți mai dori niciodată să vă supuneți convențiilor. Rămâneți dvs. însevă: originală – în dragoste sau în orice altceva.

  • un parfum senzual, floral-oriental
  • în noul flacon, lansat în anul 2021
  • iese în evidență mai ales seara și în lunile reci

Compoziția parfumului
Nota de mandarină, într-un duo perfect cu bergamota, este prima care atrage atenția. Citricele sunt completate de piperul roz picant și, împreună, creează un debut cu adevărat strălucitor. La scurt timp, își fac apariția liliacul îmbătător, mușcata și tonurile de fructe, dominate de piersici zemoase. Compoziția parfumată stă pe o bază de paciuli dulce lemnos și de ambră senzuală, care dau putere parfumului și devin mai pronunțate pe parcursul estompării îndelungate.

Povestea parfumului
Parfumul Gucci Guilty Pour Femme 2021 captează senzația intensă de libertate, într-o expresie perfect feminină. Este vorba de aceeași emblematică apă de toaletă Gucci Guilty, doar că flaconul are un nou design.

Flaconul din sticlă grea lasă să se întrevadă conținutul roz delicat, iar ornamentele metalice au nuanța rose gold. Flaconul are aceeași siluetă ca cea a apei de toaletă pentru bărbați Gucci Guilty. Uniformizarea este o reflexie a statutului egal al bărbaților și femeilor. Această schimbare de design este produsul viziunii creatoare a lui Alessandro Michele.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota, piper roz, mandarina
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
piersica, iasomie, liliac, coacaze negre, geranium
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, mosc alb, vanilie, cihlimbar
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Gucci

Progresiv, inovator și creator de tendințe, brandul Gucci modelează lumea modei de aproape un secol. Produsele sale moderne și eclectice reprezintă punctul culminant al măiestriei italienești și sunt de neegalat prin calitatea și accentul pus pe detalii. 

Totul a început în 1921, când un bărbat discret, Guccio Gucci, a fondat un atelier de prelucrare a pieilor. Probabil că nu s-a gândit niciun moment că tocmai lansează o legendă a modei, care va cuceri lumea.

Astăzi, brandul Gucci a depășit de mult podiumurile de defilare, extinzându-și uimitoarea colecție cu alte accesorii de modă, precum și cu produse cosmetice și parfumuri. Printre cele mai cunoscute se numără parfumul aromatic pentru bărbați Gucci Guilty şi romanticul parfum floral pentru femei Gucci Bloom.

Conform viziunii actualului director de creație Alessandro Michele, brandul Gucci redefinește luxul pentru secolul al XXI-lea, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai solicitate case de modă din lume.

Rating Gucci Guilty Pour Femme 20211