Gucci Guilty Absolute Pour Femme ulei pentru corp pentru femei

Gucci Guilty Absolute Pour Femme ulei pentru corp pentru femei
Gucci Guilty Absolute Pour Femme ulei pentru corp pentru femei
90 ml

Cod: GUC03985 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Gucci Guilty Absolute Pour Femme
Compoziție

Uleiul de corp Gucci Guilty Absolute Pour Femme completează perfect parfumul din aceeași colecție. Uleiul de corp parfumat hidratează și hrănește pielea, lăsând-o moale și catifelată.

Compoziție

Consistență
ulei

Despre brand Gucci

Progresiv, inovator și creator de tendințe, brandul Gucci modelează lumea modei de aproape un secol. Produsele sale moderne și eclectice reprezintă punctul culminant al măiestriei italienești și sunt de neegalat prin calitatea și accentul pus pe detalii. 

Totul a început în 1921, când un bărbat discret, Guccio Gucci, a fondat un atelier de prelucrare a pieilor. Probabil că nu s-a gândit niciun moment că tocmai lansează o legendă a modei, care va cuceri lumea.

Astăzi, brandul Gucci a depășit de mult podiumurile de defilare, extinzându-și uimitoarea colecție cu alte accesorii de modă, precum și cu produse cosmetice și parfumuri. Printre cele mai cunoscute se numără parfumul aromatic pentru bărbați Gucci Guilty şi romanticul parfum floral pentru femei Gucci Bloom.

Conform viziunii actualului director de creație Alessandro Michele, brandul Gucci redefinește luxul pentru secolul al XXI-lea, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai solicitate case de modă din lume.

Rating Gucci Guilty Absolute Pour Femme