GucciBamboo set cadou pentru femei

1×
Gucci Bamboo set cadou pentru femei
Gucci Bamboo set cadou pentru femei
Nou
Livrare gratuită
344RON

3 de buc. în stoc | 344,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: GUC05429

Eau de Parfum 50 ml + loțiune parfumată pentru corp 50 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 19.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 19.01.2022

Un parfum de lux este alegerea ideală atunci când doriți să faceți cuiva o reală plăcere. Setul de parfum feminin Gucci Bamboo , frumos ambalat aduce destinatarei o bucurie maximă. Fiți sigur că orice femeie se va îndrăgosti de la prima vedere de fermecătorul set perfect asortat.

Caracteristici:

  • cosmeticele parfumate prelungesc persistența parfumului
  • parfumul în set cadou aduce mai multă bucurie
  • design de lux
  • idee de cadou, care sigur aduce bucurie

Setul conține:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • loțiune parfumată pentru corp 50 ml

Notă importantă

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Întregul text

Compoziție

Grupe de parfumuri
florale
Tipuri de seturi
set cadou

Progresiv, inovator și creator de tendințe, brandul Gucci modelează lumea modei de aproape un secol. Produsele sale moderne și eclectice reprezintă punctul culminant al măiestriei italienești și sunt de neegalat prin calitatea și accentul pus pe detalii. 

Totul a început în 1921, când un bărbat discret, Guccio Gucci, a fondat un atelier de prelucrare a pieilor. Probabil că nu s-a gândit niciun moment că tocmai lansează o legendă a modei, care va cuceri lumea.

Astăzi, brandul Gucci a depășit de mult podiumurile de defilare, extinzându-și uimitoarea colecție cu alte accesorii de modă, precum și cu produse cosmetice și parfumuri. Printre cele mai cunoscute se numără parfumul aromatic pentru bărbați Gucci Guilty şi romanticul parfum floral pentru femei Gucci Bloom.

Conform viziunii actualului director de creație Alessandro Michele, brandul Gucci redefinește luxul pentru secolul al XXI-lea, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai solicitate case de modă din lume.