Grown Alchemist Hand & Body

set cosmetice I.

Grown Alchemist Hand & Body set cosmetice I.
Grown Alchemist Hand & Body set cosmetice I.
Grown Alchemist Hand & Body set cosmetice I.
set cosmetice I.

Cod: GWA0034 | Acest produs este momentan indisponibil

Setul contine: Hand & Body Gentle Liquid Soap 500 ml + Hand Cream 500 ml

Grown Alchemist Hand & Body
set cosmetice I.

Descriere cosmetice Grown Alchemist Hand & Body

Setul Grown Alchemist Hand & Body Alchemist Twin Set, format din săpun lichid și cremă de mâini, oferă mâinilor o îngrijire de lux.

Grown Alchemist Hand Wash
Delicatul săpun lichid pentru mâini, cu portocală, lemn de cedru și salvie, curăță toate impuritățile, pentru o piele proaspătă, fină și parfumată cu o aromă energizantă.

Grown Alchemist Hand Cream
Crema de mâini, cu vanilie și coajă de portocală, oferă mâinilor și unghiilor un tratament intensiv. Pielea devine echilibrată, este emolientă și moale la atingere, parfumată cu o aromă vanilată, senzual gurmandă.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de seturi
set cosmetice

Despre brand Grown Alchemist

Brandul australian de cosmetice Grown Alchemist reprezintă noua generație de tratamente organice pentru îngrijirea corporală. Filozofia sa se bazează pe tehnologii naturale și pe concepte revoluționare de îngrijire a pielii. În acest mod, Grown Alchemist poate asigura calitatea preparatelor sale, fără a utiliza substanțe chimice nocive.

În formulele produselor cosmetice Grown Alchemist se utilizează ingrediente vegetale certificate ecologic. Sunt bazate pe forța ingredientelor active, care facilitează producția de colagen și de elastină, de acid hialuronic și de antioxidanți naturali.

Grown Alchemist îți redă frumusețea maximă în cel mai natural mod cu putință.