Grès Cabotine de Gres gel de duș pentru femei

Grès Cabotine de Gres gel de duș pentru femei
Grès Cabotine de Gres gel de duș pentru femei
Economisiți
97RON

Economisiți 72%
200 ml
27RON

13,50RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GRE01278 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 10.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 07.05.2021

Descriere Grès Cabotine de Gres
Compoziție

Transformați-vă dușul sau baia zilnică într-o experiență inedită, pe care o veți aștepta cu nerăbdare întreaga zi. Produsul pentru duș Grès Cabotine de Gres vă parfumează pielea cu o aromă plăcută, care încântă simțurile.

Caracteristici:

  • creează o spumă abundentă
  • redă pielii senzația de confort
  • amplifică intensitatea parfumului din aceeași colecție

Compoziție

Consistență
gel

Despre brand Grès

Brandul Grès este întruchiparea eleganței, a feminității și a atemporalității. Renumitele sale creații vestimentare au definit termenul haute couture și au îmbrăcat vedete precum Marlene Dietrich, Greta Garbo și Jacqueline Kennedy.

Brandul a fost fondat de creatoarea de modă Germaine Émilie Krebs, cunoscută sub numele de Madame Grès, care s-a dedicat modei încă din anii '30. În 1942, Madame a deschis casa de modă Grès, al cărei nume era anagrama prenumelui soțului ei, un pictor rus pe nume Serge Czerefkov.

Primul parfum Grès a apărut în 1958. Este vorba de parfumul pielos Grès Cabochard, inspirat de o călătorie în India, din care Madame Grès tocmai se întorsese. Emblematicul parfum este încă pe piață, fiind îndrăgit și astăzi. O altă creație preferată este și apa de parfum Grès Madame Grès, cu note de ananas, de lemn de santal și de paciuli, sau parfumul floral Grès Cabotine de Grès, definit de acorduri de tuberoză, de zambile și de garoafe.

Rating Grès Cabotine de Gres