Green Pharmacy Body Care Muscat Rose & Green Tea

saruri de baie

Green Pharmacy Body Care Muscat Rose & Green Tea saruri de baie
1300 g

Cod: GEE0088 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Green Pharmacy Body Care Muscat Rose & Green Tea
1300 g

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere cosmetice Green Pharmacy Body Care Muscat Rose & Green Tea

Sarea de baie Green Pharmacy Body Care Muscat Rose & Green Tea induce o stare de bine și de relaxare în rutina băii zilnice.

Caracteristici:

  • regenerează pielea
  • hidratează intens
  • întărește capacitatea de apărare a pielii
  • catifelează și înmoaie pielea
  • miroase plăcut

Cum se utilizează:
Se toarnă în baia caldă și se lasă să se dizolve. În apă se eliberează toate substanțele medicinale importante.

Caracteristici

Consistență
sare
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Green Pharmacy

Brandul Green Pharmacy face parte din portofoliul companiei Elfa Pharm Polska, axată pe producția și vânzarea unor produse cosmetice de calitate superioară. În acest segment de piață a înregistrat un succes răsunător. Oferta Green Pharmacy cuprinde, în prezent, zeci de produse destinate îngrijirii corpului (inclusiv a părților intime), părului și feței. Toate folosesc puterea de vindecare a plantelor - în compoziția lor pot fi găsite, de exemplu, extracte de cimbru, de hamei, de aloe vera și de mentă.

Firma Elfa Pharm Polska se mândrește cu faptul că își dezvoltă produsele cu pasiune și atenție la detalii. Un accent deosebit este pus pe siguranță și pe protecția mediului. Gelurile de duș, șampoanele, săpunurile și celelalte produse ale brandului Green Pharmacy nu conțin parabeni sau alte substanțe potențial dăunătoare și nu sunt testate pe animale.

Cosmeticele Green Pharmacy reprezintă combinația perfectă dintre medicina tradițională pe bază de plante și știința modernă. Eficiența lor extraordinară este confirmată de certificatele unor renumite laboratoare de testare și de recenziile entuziaste ale milioanelor de clienți satisfăcuți. Green Pharmacy îi va atrage cu siguranță pe toți cei care caută frumusețe și sănătate, care au diverse probleme dermatologice și care vor calitate la un preț rezonabil.