Treci la conținutul principal

Gravarea pe sticlele de parfum și pe produsele cosmetice

Ce tipuri de texte putem grava?

Nume, inițiale, data nașterii copilului, urări de aniversare, o declarație de dragoste sau o cerere în căsătorie? Alegerea textului vă aparține, în limitele propriei fantezii și a numărului maxim de caractere permise.

Cum se poate comanda gravarea?

Alegeți-vă produsul cosmetic sau parfumul pe al cărui ambalaj doriți gravarea. Pe pagina produsului bifați opțiunea „Gravați-vă propriul text“. Scrieți în căsuță textul dorit și confirmați. Apoi, ajunge doar să finalizați comanda și să așteptați, cu nerăbdare, parfumul sau produsul cosmetic cu mesajul personalizat.

Care este prețul gravurii?

Prețul gravurii este 20 RON. La acest preț veți primi un cadou original și personal, care, cu siguranță, va aduce un zâmbet pe buze oricărui.

Se va prelungi data de livrare?

Procesul de gravare poate prelungi termenul de livrare cu 1 zi. Însă, de obicei, reușim să livrăm comanda fără nicio întârziere.
Notino își rezervă dreptul de a refuza gravarea, în cazul unor mesaje insultătoare, care pot răni sentimentele unor terțe părți, respectiv ale oricăror expresii ce contravin principiilor etice și sociale.