Goldwell StyleSign Creative Texture crema styling pentru păr

Goldwell StyleSign Creative Texture crema styling pentru păr
Goldwell StyleSign Creative Texture crema styling pentru păr
Economisiți
79RON

Economisiți 38%
75 ml
49RON

65RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GLW0980 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 09.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 08.03.2021

Descrierea produsului Goldwell StyleSign Creative Texture
Caracteristici

Produsul de coafat Goldwell StyleSign scoate în evidență coafura şi o păstrează intactă, pentru o lungă perioadă de timp.

Caracteristici

Consistență
crema
Efect
Definire și textură, Fixare, Strălucire și finețe, păr voluminos

Despre brand Goldwell

Produsele profesionale Goldwell pentru îngrijirea părului transformă în realitate dorințele stiliștilor și ale clienților lor. Lansat în 1948, brandul Goldwell oferă părului o îngrijire complexă, iar inovatoarele sale game de produse au succes atât acasă, cât și în saloanele de coafură.
Portofoliul extins și programele de formare și de expertiză de înalt nivel au propulsat brandul Goldwell în topul preferințelor. Noua colecție anuală este un eveniment de prestigiu, care dă tonul celor mai noi tendințe în coafură și în modă, inspirate de stiliștii de top, pe plan mondial.
Produsele Goldwell ajută stiliștii din întreaga lume să realizeze coafuri fără egal. Ajută, de asemenea clienții, să își îngrijească părul și să se simtă și acasă la fel de răsfățați ca într-un salon de lux. Indiferent dacă alegi un șampon Goldwell pentru strălucirea părului, un produs de coafat sau o vopsea, rezultatele sunt mereu perfecte.

Rating Goldwell StyleSign Creative Texture