Goldwell Hair Lacquerfixativ fixare medie

3×
Goldwell Hair Lacquer fixativ fixare medie
Goldwell Hair Lacquer fixativ fixare medie
600 ml

Cod: GLW0278 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului Goldwell Hair Lacquer
Caracteristici

Descriere:
Produsul Goldwell Hair Lacquer este un spray pentru par special, editie limitata, care confera fixare medie, eliminand enervantul efect electrizant. Parul este frumos si stralucitor. Previne uscarea parului si senzatia de par "imbacsit"si face parul usor de pieptanat. Este potrivit pentru multe tipuri de coafuri.

Efecte:

  • confera stralucire si rezistenta parului de lungime medie
  • protejeaza impotriva umezelii
  • previne uscarea parului

Tipul de par:
Potrivit pentru toate tipurile de par.

Cum se aplica:

Pulverizati de la o distanta de aproximativ 25-30 cm fata de par.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Efect
Fixare, fermitate
Grad de fixare
fixare medie

Despre brand Goldwell

Produsele profesionale Goldwell pentru îngrijirea părului transformă în realitate dorințele stiliștilor și ale clienților lor. Lansat în 1948, brandul Goldwell oferă părului o îngrijire complexă, iar inovatoarele sale game de produse au succes atât acasă, cât și în saloanele de coafură.
Portofoliul extins și programele de formare și de expertiză de înalt nivel au propulsat brandul Goldwell în topul preferințelor. Noua colecție anuală este un eveniment de prestigiu, care dă tonul celor mai noi tendințe în coafură și în modă, inspirate de stiliștii de top, pe plan mondial.
Produsele Goldwell ajută stiliștii din întreaga lume să realizeze coafuri fără egal. Ajută, de asemenea clienții, să își îngrijească părul și să se simtă și acasă la fel de răsfățați ca într-un salon de lux. Indiferent dacă alegi un șampon Goldwell pentru strălucirea părului, un produs de coafat sau o vopsea, rezultatele sunt mereu perfecte.

Rating Goldwell Hair Lacquer