GoldwellDualsenses Rich Repair set de cosmetice I. pentru femei

Goldwell Dualsenses Rich Repair set de cosmetice I. pentru femei
Goldwell Dualsenses Rich Repair set de cosmetice I. pentru femei
set de cosmetice I. pentru femei

Cod: GLW01539 | Acest produs este momentan indisponibil

Restoring Rich Repair șampon 250 ml + 60sec Treatment Rich Repair Masca de par 200 ml + Magic Finish Perfect Hold fixativ 300 ml

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
regenerare
Tipuri de seturi
set cadou
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
păr degradat, păr uscat

Am scris despre Goldwell Dualsenses Rich Repair
Articole

Despre brand Goldwell

Produsele profesionale Goldwell pentru îngrijirea părului transformă în realitate dorințele stiliștilor și ale clienților lor. Lansat în 1948, brandul Goldwell oferă părului o îngrijire complexă, iar inovatoarele sale game de produse au succes atât acasă, cât și în saloanele de coafură.
Portofoliul extins și programele de formare și de expertiză de înalt nivel au propulsat brandul Goldwell în topul preferințelor. Noua colecție anuală este un eveniment de prestigiu, care dă tonul celor mai noi tendințe în coafură și în modă, inspirate de stiliștii de top, pe plan mondial.
Produsele Goldwell ajută stiliștii din întreaga lume să realizeze coafuri fără egal. Ajută, de asemenea clienții, să își îngrijească părul și să se simtă și acasă la fel de răsfățați ca într-un salon de lux. Indiferent dacă alegi un șampon Goldwell pentru strălucirea părului, un produs de coafat sau o vopsea, rezultatele sunt mereu perfecte.

Rating Goldwell Dualsenses Rich Repair