Givenchy Very Irrésistible Sensual

eau de parfum pentru femei 50 ml

2×
Givenchy Very Irrésistible Sensual eau de parfum pentru femei 50 ml
50 ml

Cod: GIV0093 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Givenchy Very Irrésistible Sensual
50 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Givenchy Very Irrésistible Sensual

Parfumul  pentru femei Givenchy Very Irresistible Sensual este destinat femeii moderne si face parte din categoria parfumurilor florale, produs pentru prima data in anul 2003. Esenta se deschide cu note de varf de anason si verbena, urmate de aroma delicata a trandafirilor, accentuata de o combinatie florala de magnolie si bujor.

Very Irresistible este considerat un parfum sexy, intens, avand o persistenta indelungata. Este un parfum tineresc, plin de veselie, nu exagerat de dulce, fiind potrivit pentru orice anotimp.

Imaginea parfumului este actrita Liv Tyler, simbol al feminitatii si delicatetii.

Compoziție

Compozitie
anason stelat, bujor, patchouli, trandafir, vanilie
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Givenchy

Parfumurile Givenchy. Brand-ul  francez Givenchy a fost fondat in 1952 de aristocratul francez Hubert de Givenchy care isi dorea inca din copilarie sa-si construiasca o casa de moda. In tinerete, Givenchy a lucrat pentru Dior, Piguet si alte brand-uri faimoase. Visul i s-a indeplinit in 2 februarie 1952 cand s-a lasat marca Givenchy. In scurt timp fondatorul sau se putea lauda ca a imbracat nume cunoscute din acele vremuri precum Audrey Hepburn sau Kennedy. De atunci Givenchy este unul dintre liderii din lumea modei, dar si a parfumurilor creand arome faimoase precum „Amarige”, un parfum indraznet si elegant.

Rating Givenchy Very Irrésistible Sensual

Adaugă o nouă recenzie

4.0
2 Evaluare
1
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală