Givenchy Very Irrésistible Eau de Toilette pentru femei

19×
Givenchy Very Irrésistible Eau de Toilette pentru femei
Givenchy Very Irrésistible Eau de Toilette pentru femei
75 ml

Cod: GIV0157 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Folosiți codul notino15 în coșul de cumpărături și beneficiați de 15% reducere la parfumurile dvs. favorite. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descriere Givenchy Very Irrésistible
Compoziție

Surprinzătoare, copleșitoare și spontană. Acesta este apa de toaletă pentru femei Givenchy Very Irrésistible, primul parfum floral aromatic pentru femei. Întruchipează eleganța franceză, având o compoziție îndrăzneață. Trandafirii romantici, presărați cu anason stelat aromatic, creează împreună o experiență senzorială surprinzătoare.

  • primul parfum floral aromatic pentru femei
  • rolul principal în compoziție îi revine trandafirului
  • pentru zi, dar și pentru ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Vârful compoziției este dominat de anasonul stelat aromatic. Apoi înflorește trandafirul în multe ipostaze, acompaniat de verbină și de paciuli. Cum sugerează și numele, este un parfum realmente irezistibil.

Povestea parfumului
Parfumul a fost lansat în anul 2012. Chipul său aparține fermecătoarei Amanda Seyfried. Flaconul minimalist, dar original, de culoare roz, reflectă perfect caracterul parfumului.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
anason stelat
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir
Grupe de parfumuri
aromatice, florale

Despre brand Givenchy

Creații de modă luxoase, cosmetice de calitate și parfumuri memorabile. Acesta este brandul francez Givenchy, care omagiază moda și frumusețea de mai bine de 60 de ani. Încurajează clienții să își găsească un stil propriu inconfundabil și să fie ei înșiși.

Povestea brandului Givenchy a început să se scrie la Paris, în anul 1952, când creatorul Hubert de Givenchy a fondat casa de modă care îi poartă numele. În 1953, Hubert de Givenchy a întâlnit-o pe Audrey Hepburn, cu care a demarat o strânsă colaborare. Pentru uimitoarea Audrey, considerată muza lui, Givenchy a creat costume pentru filme și uimitoare ținute de gală, pentru diverse evenimente.

În anul 1957, Givenchy a lansat parfumul L'Interdit, creat chiar pentru fermecătoarea actriță. Așa a fost fondată societatea Parfums Givenchy. Au urmat și alte parfumuri de neuitat, iar, în 1989, brandul Givenchy și-a extins portofoliul și cu produse cosmetice.

Pe lângă legendarul Givenchy L'Interdit, reinterpretat între timp în forma modernă a unei creații florale uluitoare, sunt foarte populare Givenchy Irrésistible și Givenchy Gentleman.

Parfumurile Givenchy sunt atemporale, evidențiază personalitatea care le folosește și creează o semnătură olfactivă unică, datorită căreia toată lumea vă va recunoaște și vă va ține minte.

Rating Givenchy Very Irrésistible19