Givenchy L’Interdit set cadou I. pentru femei

4×
Givenchy L’Interdit set cadou I. pentru femei
Givenchy L’Interdit set cadou I. pentru femei
Livrare gratuită
390RON

390,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: GIV08882 | În stoc

Eau de Parfum 50 ml + Eau de Parfum 10 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 23.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 22.04.2021

Descriere Givenchy L’Interdit
Compoziție

Un parfum de lux este alegerea ideală atunci când doriți să faceți cuiva o reală plăcere. Setul de parfum feminin Givenchy L’Interdit , frumos ambalat aduce destinatarei o bucurie maximă. Fiți sigur că orice femeie se va îndrăgosti de la prima vedere de fermecătorul set perfect asortat.

Caracteristici:

  • parfumul în set cadou aduce mai multă bucurie
  • setul atrage de la prima vedere, datorită ambalajului frumos
  • bucură orice femeie
  • conține mărimea completă a parfumului și miniatura sa

Setul conține:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • Eau de Parfum 10 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
florale, lemnoase
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Givenchy

Creații de modă luxoase, cosmetice de calitate și parfumuri memorabile. Acesta este brandul francez Givenchy, care omagiază moda și frumusețea de mai bine de 60 de ani. Încurajează clienții să își găsească un stil propriu inconfundabil și să fie ei înșiși.

Povestea brandului Givenchy a început să se scrie la Paris, în anul 1952, când creatorul Hubert de Givenchy a fondat casa de modă care îi poartă numele. În 1953, Hubert de Givenchy a întâlnit-o pe Audrey Hepburn, cu care a demarat o strânsă colaborare. Pentru uimitoarea Audrey, considerată muza lui, Givenchy a creat costume pentru filme și uimitoare ținute de gală, pentru diverse evenimente.

În anul 1957, Givenchy a lansat parfumul L'Interdit, creat chiar pentru fermecătoarea actriță. Așa a fost fondată societatea Parfums Givenchy. Au urmat și alte parfumuri de neuitat, iar, în 1989, brandul Givenchy și-a extins portofoliul și cu produse cosmetice.

Pe lângă legendarul Givenchy L'Interdit, reinterpretat între timp în forma modernă a unei creații florale uluitoare, sunt foarte populare Givenchy Irrésistible și Givenchy Gentleman.

Parfumurile Givenchy sunt atemporale, evidențiază personalitatea care le folosește și creează o semnătură olfactivă unică, datorită căreia toată lumea vă va recunoaște și vă va ține minte.

Rating Givenchy L’Interdit4