Givenchy L’Interdit loțiune parfumată pentru corp pentru femei

2×
Givenchy L’Interdit loțiune parfumată pentru corp pentru femei
Givenchy L’Interdit loțiune parfumată pentru corp pentru femei
200 ml
153RON

76,50RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GIV06223 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 19.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 18.04.2021

Descriere Givenchy L’Interdit
Compoziție

Răsfățați-vă pielea cu parfumul delicat Givenchy într-o textură fluidă, mătăsoasă. Loțiunea de corp parfumată pentru femei Givenchy L’Interdit vă învăluie într-o aromă proaspătă florală cu acorduri întunecate. După folosire, pielea este intens hidratată și mai catifelată. Textura lejeră se absoarbe instant și parfumează pielea cu parfumul preferat, fără să lase urme nedorite transferabile.

Caracteristici:

  • este cadoul perfect, mai ales dacă îl oferiți împreună cu parfumul
  • pielea devine fină și catifelată la atingere
  • netezește și hidratează pielea
  • parfumează delicat
  • absorbție rapidă
  • textură fluidă

Aplicare:
Se aplică pe pielea curată, ideal după duș. Masați până la absorbție.

Compoziție

Consistență
lapte

Despre brand Givenchy

Creații de modă luxoase, cosmetice de calitate și parfumuri memorabile. Acesta este brandul francez Givenchy, care omagiază moda și frumusețea de mai bine de 60 de ani. Încurajează clienții să își găsească un stil propriu inconfundabil și să fie ei înșiși.

Povestea brandului Givenchy a început să se scrie la Paris, în anul 1952, când creatorul Hubert de Givenchy a fondat casa de modă care îi poartă numele. În 1953, Hubert de Givenchy a întâlnit-o pe Audrey Hepburn, cu care a demarat o strânsă colaborare. Pentru uimitoarea Audrey, considerată muza lui, Givenchy a creat costume pentru filme și uimitoare ținute de gală, pentru diverse evenimente.

În anul 1957, Givenchy a lansat parfumul L'Interdit, creat chiar pentru fermecătoarea actriță. Așa a fost fondată societatea Parfums Givenchy. Au urmat și alte parfumuri de neuitat, iar, în 1989, brandul Givenchy și-a extins portofoliul și cu produse cosmetice.

Pe lângă legendarul Givenchy L'Interdit, reinterpretat între timp în forma modernă a unei creații florale uluitoare, sunt foarte populare Givenchy Irrésistible și Givenchy Gentleman.

Parfumurile Givenchy sunt atemporale, evidențiază personalitatea care le folosește și creează o semnătură olfactivă unică, datorită căreia toată lumea vă va recunoaște și vă va ține minte.

Rating Givenchy L’Interdit2