Givenchy Gentleman Givenchy deostick pentru bărbați

Givenchy Gentleman Givenchy deostick pentru bărbați
Givenchy Gentleman Givenchy deostick pentru bărbați
75 ml
101RON

135RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GIV0074 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 26.01.2021
Ridicare personală
luni 25.01.2021

Descriere parfum Givenchy Gentleman Givenchy
Compoziție

Combinați-vă parfumurile într-un tot armonios. Deodorantul Givenchy Gentleman Givenchy Gentleman Givenchy emană aceeași aromă ca și parfumul dvs., cu care formează perechea perfectă.

Caracteristici:

  • face plăcere oricărui bărbat
  • conferă prospețime
  • este cadoul perfect, mai ales dacă îl oferiți împreună cu parfumul

Cum se utilizează:
A se agita, înainte de utilizare. Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Ideal pentru utilizarea zilnică.

Compoziție

Tipul ambalajului
deodorant stick

Despre brand Givenchy

Creații de modă luxoase, cosmetice de calitate și parfumuri memorabile. Acesta este brandul francez Givenchy, care omagiază moda și frumusețea de mai bine de 60 de ani. Încurajează clienții să își găsească un stil propriu inconfundabil și să fie ei înșiși.

Povestea brandului Givenchy a început să se scrie la Paris, în anul 1952, când creatorul Hubert de Givenchy a fondat casa de modă care îi poartă numele. În 1953, Hubert de Givenchy a întâlnit-o pe Audrey Hepburn, cu care a demarat o strânsă colaborare. Pentru uimitoarea Audrey, considerată muza lui, Givenchy a creat costume pentru filme și uimitoare ținute de gală, pentru diverse evenimente.

În anul 1957, Givenchy a lansat parfumul L'Interdit, creat chiar pentru fermecătoarea actriță. Așa a fost fondată societatea Parfums Givenchy. Au urmat și alte parfumuri de neuitat, iar, în 1989, brandul Givenchy și-a extins portofoliul și cu produse cosmetice.

Pe lângă legendarul Givenchy L'Interdit, reinterpretat între timp în forma modernă a unei creații florale uluitoare, sunt foarte populare Givenchy Irrésistible și Givenchy Gentleman.

Parfumurile Givenchy sunt atemporale, evidențiază personalitatea care le folosește și creează o semnătură olfactivă unică, datorită căreia toată lumea vă va recunoaște și vă va ține minte.

Rating Givenchy Gentleman Givenchy