Girlz Only De-frizz șampon uscat anti-electrizare

Girlz Only De-frizz șampon uscat anti-electrizare
Girlz Only De-frizz șampon uscat anti-electrizare
200 ml

Cod: GRO00899 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Folosiți codul notino8 în coșul de cumpărături și primiți 8% reducere la toate produsele pentru femei. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descrierea produsului Girlz Only De-frizz
Caracteristici

Șamponul uscat Girlz Only De-frizz redă coafurii volumul și aspectul proaspăt. Permite savurarea senzației de păr curat, fără a fi necesară spălarea.

Caracteristici:

  • îmbunătățește textura părului
  • prelungește efectul de păr proaspăt spălat
  • pentru un păr parfumat
  • absoarbe excesul de sebum

Cum se utilizează:
A se agita bine, înainte de utilizare. Se pulverizează mai ales spre rădăcina părului, de la o distanță de 20-30 cm de scalp. Se masează ușor cu degetele, în fiecare șuviță separat, apoi se periază temeinic.

Caracteristici

Tipuri de păr
păr fin, toate tipurile de păr
Efect
Definire și textură, păr voluminos, Controlul sebumului excesiv
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Girlz Only

Șamponul uscat de la brandul englez Girlz Only este unul dintre cele mai vândute pe piața externă. Girlz Only este sinonimul calității excelente, la un preț rezonabil. Rezultatele uimitoare ale acestui brand sunt incomparabile, față de cele ale produselor mult mai scumpe.

Acest brand de șampon uscat oferă o gamă de produse pentru fiecare tip de păr. Puteți alege un șampon uscat pentru păr închis sau deschis la culoare, volumizator, cu arome de flori, de citrice proaspete sau cu aromă dulce, de fructe. Conferă părului prospețime și volum, instantaneu.

Șampoanele uscate Girlz Only lasă doar un miros plăcut pe tot parcursul zilei și vă conferă încrederea cauzată de un păr frumos și curat. Brandul Girlz Only combină rezultatele excelente cu un preț convenabil.

Rating Girlz Only De-frizz