Gillette Venus Swirl Extra Smooth rezerva Lama

Gillette Venus Swirl Extra Smooth rezerva Lama
Gillette Venus Swirl Extra Smooth rezerva Lama
Economisiți
99RON

Economisiți 21%
4 buc
78RON

19,50RON / 1 buc, incl. TVA
Cod: GIL1930 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 20.05.2021
Ridicare personală
miercuri 19.05.2021

Descriere Gillette Venus Swirl Extra Smooth

Gata cu firele ratate de aparatul de ras – rezervele Gillette Venus Swirl Extra Smooth sunt dotate cu 5 lame ascuțite și un pieptene special MicroFine, care ghidează firele de păr direct spre lame. Astfel, practic fiecare fir de păr este capturat, iar rasul este cu adevărat precis.

În plus, datorită mecanismului retractabil, tehnologia Venus Flexiball se adaptează la unduirile corpului, asigurând un ras extrem de confortabil. La contactul cu apa, banda hidratantă eliberează substanțe hidratante, ce facilitează alunecarea lamelor.

Caracteristici:

  • cele 5 lame ascuțite asigură o depilare deosebit de precisă
  • pieptenul MicroFine ghidează firele direct spre lamă
  • previne iritarea pielii
  • mulțumită benzii hidratante, alunecă ușor pe piele
  • capul retractabil Venus Flexiball respectă unduirile corpului
  • se potrivește tuturor aparatelor Venus, cu excepția Venus Simple

Mod de utilizare:
Plasați capul pe aparat, conform instrucțiunilor. Folosiți împreună cu un gel sau o spumă de ras. Când capul se uzează, înlocuiți-l.

Despre brand Gillette

Cosmetica Gillette | Gillette se concentrează pe producția cosmeticelor pentru bărbierit și aparatelor de ras de înaltă calitate. Compania a fost fondată în 1895 de către King Camp și, încă de la început, s-a axat pe realizarea aparatului de ras perfect.
Sloganul firmei este „Perfect Bărbătesc“, dar produce şi cosmetice și aparate de ras pentru femei. Sistemul Mach3 asigură un ras perfect dintr-o singură trecere, iar Fusion bărbierește și locurile greu accesibile, datorită celor 5 lame de ras și a unei lame de aliniere. Colecția Gillette Venus este destinată în exclusivitate femeilor. Puteți fi sigură de o piele netedă și mătăsoasă.

Rating Gillette Venus Swirl Extra Smooth