GilletteMach3 Turbo rezerva Lama

Gillette Mach3 Turbo rezerva Lama
Gillette Mach3 Turbo rezerva Lama
12 buc
159RON

13,25RON / 1 buc, incl. TVA
Cod: GIL1964 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 05.08.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 04.08.2021

Descriere Gillette Mach3 Turbo
Caracteristici

Lamele de rezervă Gillette Mach3 Turbo și schimbarea periodică a acestora garantează un bărbierit la fel de neted ca și cu un aparat de ras nou.

Caracteristici:

  • asigură un bărbierit extrem de neted
  • nu irită pielea
  • umezește banda

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile incluse.

Compoziție completă

PEG-180M, PEG-100, SILICA, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TRIS (DI-T-BUTYL) PHOSPHITE, BHT, GLYCOL. Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Caracteristici

Substanțe active
aloe vera, vitamina E

Despre brand Gillette

Cosmetica Gillette | Gillette se concentrează pe producția cosmeticelor pentru bărbierit și aparatelor de ras de înaltă calitate. Compania a fost fondată în 1895 de către King Camp și, încă de la început, s-a axat pe realizarea aparatului de ras perfect.
Sloganul firmei este „Perfect Bărbătesc“, dar produce şi cosmetice și aparate de ras pentru femei. Sistemul Mach3 asigură un ras perfect dintr-o singură trecere, iar Fusion bărbierește și locurile greu accesibile, datorită celor 5 lame de ras și a unei lame de aliniere. Colecția Gillette Venus este destinată în exclusivitate femeilor. Puteți fi sigură de o piele netedă și mătăsoasă.

Rating Gillette Mach3 Turbo