GilletteMach3 rezerva Lama

1×
Gillette Mach3 rezerva Lama
Gillette Mach3 rezerva Lama
12 buc
147RON

12,25RON / 1 buc, incl. TVA
Cod: GIL1654 | 4 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 26.07.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Gillette Mach3

Acum puteți încerca un bărbierit neted, cu lame mai ascuțite ca oțelul. Rezerva Gillette Mach3 conține trei lame, proiectate pentru până la 15 utilizări, cu un rezultat perfect neted. Alături de lame este o bandă lubrifiantă, care protejează pielea feței de iritații, la fiecare trecere. Plăcile microfine din cealaltă parte a lamei întind ușor pielea, pentru a o pregăti pentru bărbierit. Rezultatul este un bărbierit precis, neted și fără roșeață.

Caracteristici:

  • 3 lame în fiecare rezervă, pentru un bărbierit confortabil
  • lamele rămân ascuțite timp de până la 15 utilizări
  • banda lubrifiantă facilitează alunecarea lamei
  • banda protejează fața de iritații
  • rezervele sunt compatibile cu toate mânerele Gillette Mach3

Mod de utilizare:
Plasați rezerva pe mâner și radeți delicat, contra direcției de creștere a părului.

Compoziție completă

PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, SILICA, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TOCOPHERYL ACETATE, TRIS(DI-T-BUTYL)PHOSPHITE, BHT, GLYCOL. Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Despre brand Gillette

Cosmetica Gillette | Gillette se concentrează pe producția cosmeticelor pentru bărbierit și aparatelor de ras de înaltă calitate. Compania a fost fondată în 1895 de către King Camp și, încă de la început, s-a axat pe realizarea aparatului de ras perfect.
Sloganul firmei este „Perfect Bărbătesc“, dar produce şi cosmetice și aparate de ras pentru femei. Sistemul Mach3 asigură un ras perfect dintr-o singură trecere, iar Fusion bărbierește și locurile greu accesibile, datorită celor 5 lame de ras și a unei lame de aliniere. Colecția Gillette Venus este destinată în exclusivitate femeilor. Puteți fi sigură de o piele netedă și mătăsoasă.

Rating Gillette Mach31