GilletteFusion5 rezerva Lama

Gillette Fusion5 rezerva Lama
Gillette Fusion5 rezerva Lama
Economisiți
239RON

Economisiți 19%
12 buc
192RON

16,00RON / 1 buc, incl. TVA
Cod: GIL1890 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 06.08.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Gillette Fusion5

Pentru un bărbierit perfect neted, fără iritații, încercați rezervele Gillette Fusion5, cu 5 lame special concepute, poziționate apropiate, pentru un efect maxim. Datorită adăugării unor lame și îngustării intervalului dintre ele, se creează o suprafață de ras care distribuie forța uniform pe toate cele 5 lame, pentru un confort maxim. Stratul patentat de pe suprafața lamelor ajută la alunecarea facilă și comodă a aparatului.

Caracteristici:

  • poate fi folosit la orice aparat Gillette Fusion
  • asigură un bărbierit ușor, fără iritații
  • oferă o senzație de confort maxim
  • 5 lame foarte apropiate una de alta
  • acoperire patentată a lamelor
  • alunecare excelentă a aparatului

Mod de utilizare:
Introduceți capul de rezervă în aparatul de ras Gillette Fusion și fixați-l ferm pe poziție.

Compoziție completă

PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, SILICA, TOCOPHERYL ACETATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TRIS(DI-T-BUTYL)PHOSPHITE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, BHT, GLYCOL. Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Despre brand Gillette

Cosmetica Gillette | Gillette se concentrează pe producția cosmeticelor pentru bărbierit și aparatelor de ras de înaltă calitate. Compania a fost fondată în 1895 de către King Camp și, încă de la început, s-a axat pe realizarea aparatului de ras perfect.
Sloganul firmei este „Perfect Bărbătesc“, dar produce şi cosmetice și aparate de ras pentru femei. Sistemul Mach3 asigură un ras perfect dintr-o singură trecere, iar Fusion bărbierește și locurile greu accesibile, datorită celor 5 lame de ras și a unei lame de aliniere. Colecția Gillette Venus este destinată în exclusivitate femeilor. Puteți fi sigură de o piele netedă și mătăsoasă.

Rating Gillette Fusion5