GilletteFusion5 Proglide rezerva Lama

2×
Gillette Fusion5 Proglide rezerva Lama
Gillette Fusion5 Proglide rezerva Lama
Livrare gratuită
Economisiți
338RON

Economisiți 48%
8 buc
175RON

În stoc | 21,88RON / 1 buc, incl. TVA | Cod: GIL1624
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 29.11.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 28.11.2021

Doriți un bărbierit fin și precis, care aproape că nu se simte? Rezervele Gillette Fusion5 Proglide, cu 5 lame, elimină iritarea pielii și conțin un trimmer de precizie, cu care bărbieriți zonele greu accesibile, precum cea de sub nas sau perciunii. Banda hidratantă îmbunătățită favorizează alunecarea perfectă a lamelor pe piele. Rezultatul este experiența unui bărbierit perfect, în fiecare zi.

Caracteristici:

  • 5 lame special reproiectate, cu efect anti-frecare pe piele
  • trimmer de precizie în partea din spate, pentru bărbieritul locurilor greu accesibile
  • banda hidratantă facilitează alunecarea lamelor pe piele
  • fiecare rezervă asigură 1 lună de bărbierit perfect
  • compatibile cu toate mânerele Gillette Fusion5

Mod de utilizare:
Se folosește împreună cu mânerul aparatului de ras. Înlocuiți rezerva după cum este necesar.

Compoziție completă

PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, SILICA, PARAFFINUM LIQUIDUM, TOCOPHERYL ACETATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TRIS(DI-T-BUTYL)PHOSPHITE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, BHT, GLYCOL. Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Cosmetica Gillette | Gillette se concentrează pe producția cosmeticelor pentru bărbierit și aparatelor de ras de înaltă calitate. Compania a fost fondată în 1895 de către King Camp și, încă de la început, s-a axat pe realizarea aparatului de ras perfect.
Sloganul firmei este „Perfect Bărbătesc“, dar produce şi cosmetice și aparate de ras pentru femei. Sistemul Mach3 asigură un ras perfect dintr-o singură trecere, iar Fusion bărbierește și locurile greu accesibile, datorită celor 5 lame de ras și a unei lame de aliniere. Colecția Gillette Venus este destinată în exclusivitate femeilor. Puteți fi sigură de o piele netedă și mătăsoasă.