GilletteFusion5 Power rezerva Lama

Gillette Fusion5 Power rezerva Lama
Gillette Fusion5 Power rezerva Lama
Economisiți
195RON

Economisiți 15%
8 buc
164RON

20,50RON / 1 buc, incl. TVA
Cod: GIL1888 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 04.08.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 03.08.2021

Descriere Gillette Fusion5 Power

Lamele de rezervă Gillette Fusion5 Power și schimbarea periodică a acestora garantează un bărbierit la fel de neted ca și cu un aparat de ras nou.

Caracteristici:

  • asigură un bărbierit extrem de neted
  • ușor de schimbat
  • lasă tenul proaspăt și fără roșeață

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile incluse.

Compoziție completă

PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, ALOE BARBADENSIS, TOCOPHERYL ACETATE, VITIS VINIFERA, PERSEA GRATISSIMA. Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Despre brand Gillette

Cosmetica Gillette | Gillette se concentrează pe producția cosmeticelor pentru bărbierit și aparatelor de ras de înaltă calitate. Compania a fost fondată în 1895 de către King Camp și, încă de la început, s-a axat pe realizarea aparatului de ras perfect.
Sloganul firmei este „Perfect Bărbătesc“, dar produce şi cosmetice și aparate de ras pentru femei. Sistemul Mach3 asigură un ras perfect dintr-o singură trecere, iar Fusion bărbierește și locurile greu accesibile, datorită celor 5 lame de ras și a unei lame de aliniere. Colecția Gillette Venus este destinată în exclusivitate femeilor. Puteți fi sigură de o piele netedă și mătăsoasă.

Rating Gillette Fusion5 Power