Gellé FrèresQueen Next Door Ylang-Ylang Fatal eau de parfum (spray fara alcool)(fara alcool) pentru femei

Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal eau de parfum (spray fara alcool)(fara alcool) pentru femei
Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal eau de parfum (spray fara alcool)(fara alcool) pentru femei
50 ml

Cod: GEF0005 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal
Compoziție

Jocul dvs. de seducție are mai mult sens cu gama Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal! În seara asta așteptăm o revoluție la palat! Jos cu protocolul, trăiască spontaneitatea! Senzuala și fermecătoarea floare de Ylang-Ylang îți va dezlănțui toate simțurile. Sunteți atât de irezistibilă.  Sunteți conștientă de armele dvs. de seducție în masă. Buzele roșii perfecte, o rochie mulată și o fărâmă de nebunie, toate acestea fac cel mai sexy cocktail, de care Regele dvs. va fi în mod inevitabil cucerit...

Un parfum tactil de ylang-ylang la suprafață ce lasă o urmă senzuală, aproape carnală. Se deschide cu un fior datorită bergamotei și mandarinei. Nota de bază relevă un parfum de ylang-ylang alb, picant, afrodisiac și asemănător celui de pielărie. Baza de mosc și vanilie se împletește cu sofisticata păstaie de tonka și cu fermecătorul chihlimbar.

Fără conţinut de alcool și cu efect îndelungat, datorită formulei sale micro-încapsulate, Ylang-Ylang Fatal poate fi pulverizat pe piele sau pe păr. Un nor blând de picături ultrafine într-o singură pulverizare.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina, bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
heliotrop
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonka, cihlimbar, miere
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Gellé Frères

Înființată în 1826, Gellé Frères este o parfumerie cu un scop unic, acela de a o trezi pe Regina care se află în dvs.

Istoria brandului începe atunci când frații Gellé au moștenit formula lui Jean Louis Fargeon, parfumierul Reginei Maria Antoaneta. Ținta lor: de a face cunoscute secretele frumuseții Reginelor mulțumită beneficiilor florilor.

De la început, casa (de parfumuri) a știut cum să exprime un "savoir fleur" unic. Recunoscut pentru inovația sa în parfumerie și cosmetică, Gellé Frères a dezvoltat o cunoaștere a florilor între știință și poezie, capturându-le spiritul în sticluțe prețioase.

Astăzi, acest "savoir fleur" se exprimă singur prin colecția 5 Perfumes Queen Next Door (Parfumuri Regina din noi) Fără conţinut de alcool, parfumul lor floral subtil se dezvăluie singur pe parcursul întregii zile, datorită tehnologiei inovatoare a microîncapsulării.

Firma și-a deschis magazinul emblematic la cea mai bună adresă din Paris. Avenue de l’Opéra este centrul modei și al designului, iarGellé Frères întâmpină aici regine din întreaga lume.

Rating Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal