Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal

crema de maini pentru femei 50 ml

1×
Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal crema de maini pentru femei 50 ml
Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal crema de maini pentru femei 50 ml
Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal crema de maini pentru femei 50 ml
crema de maini pentru femei 50 ml
27RON

Cod: GEF0006 | Mai mult de 5 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 30.04.2019
Ridicare personală
marți 30.04.2019
Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal
crema de maini pentru femei 50 ml | 27RON

Descriere parfum Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal

Crema de mâini Gellé Frères Ylang-ylang fatal are o textură mătăsoasă cu absorbţie rapidă. Lasă un strat incredibil de fin și vă învăluie mâinile într-un parfum demn de o femeie fatală.

Jocul dvs. de seducție are mai mult sens cu gama Ylang-Ylang Fatal! În seara asta așteptăm o revoluție la palat! Jos cu protocolul, trăiască spontaneitatea! Senzuala și fermecătoarea floare de Ylang-Ylang îți va dezlănțui toate simțurile. Sunteți atât de irezistibilă.  Sunteți conștientă de armele dvs. de seducție în masă. Buzele roșii perfecte, o rochie mulată și o fărâmă de nebunie, toate acestea fac cel mai sexy cocktail, de care Regele dvs. va fi în mod inevitabil cucerit...

Despre brand Gellé Frères

Înființată în 1826, Gellé Frères este o parfumerie cu un scop unic, acela de a o trezi pe Regina care se află în dvs.

Istoria brandului începe atunci când frații Gellé au moștenit formula lui Jean Louis Fargeon, parfumierul Reginei Maria Antoaneta. Ținta lor: de a face cunoscute secretele frumuseții Reginelor mulțumită beneficiilor florilor.

De la început, casa (de parfumuri) a știut cum să exprime un "savoir fleur" unic. Recunoscut pentru inovația sa în parfumerie și cosmetică, Gellé Frères a dezvoltat o cunoaștere a florilor între știință și poezie, capturându-le spiritul în sticluțe prețioase.

Astăzi, acest "savoir fleur" se exprimă singur prin colecția 5 Perfumes Queen Next Door (Parfumuri Regina din noi) Fără conţinut de alcool, parfumul lor floral subtil se dezvăluie singur pe parcursul întregii zile, datorită tehnologiei inovatoare a microîncapsulării.

Firma și-a deschis magazinul emblematic la cea mai bună adresă din Paris. Avenue de l’Opéra este centrul modei și al designului, iarGellé Frères întâmpină aici regine din întreaga lume.

Rating Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal

Adaugă o nouă recenzie

1.0
1 Evaluare
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală