Gellé FrèresQueen Next Door Rose Galante eau de parfum (spray fara alcool)(fara alcool) pentru femei

Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante eau de parfum (spray fara alcool)(fara alcool) pentru femei
Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante eau de parfum (spray fara alcool)(fara alcool) pentru femei
50 ml

Cod: GEF8457 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante
Compoziție

Fabricată dintr-una dintre cele mai recunoscute flori, gama Gellé Frères Rose Galante este perfectă pentru reginele moderne care caută regele fermecător. Romantismul pe care îl emană parfumul va face ca orice gentleman demn de acest nume să fie vrăjit de farmecul dvs.  Ca un duș cu petale cu parfum de trandafir, rose galante scoate în evidență regina iubirii din dvs.

Un parfum de trandafir delicat și subtil, cu o tentă modernă. Începe cu picături de rouă, amestecate cu note fructate și frunze de violete. Ceea ce urmează este un parfum proaspăt de trandafir cu o notă de bază care combină delicatețea moscului alb cu calitățile de liniștire ale cedrului.

Fără conţinut de alcool și cu efect îndelungat, datorită formulei sale micro-încapsulate, Rose Galante poate fi pulverizat pe piele sau pe păr. Un nor blând de picături ultrafine într-o singură pulverizare.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
petale de trandafir, violeta, crin
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
picături de apă de iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cedru, mosc alb
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Gellé Frères

Înființată în 1826, Gellé Frères este o parfumerie cu un scop unic, acela de a o trezi pe Regina care se află în dvs.

Istoria brandului începe atunci când frații Gellé au moștenit formula lui Jean Louis Fargeon, parfumierul Reginei Maria Antoaneta. Ținta lor: de a face cunoscute secretele frumuseții Reginelor mulțumită beneficiilor florilor.

De la început, casa (de parfumuri) a știut cum să exprime un "savoir fleur" unic. Recunoscut pentru inovația sa în parfumerie și cosmetică, Gellé Frères a dezvoltat o cunoaștere a florilor între știință și poezie, capturându-le spiritul în sticluțe prețioase.

Astăzi, acest "savoir fleur" se exprimă singur prin colecția 5 Perfumes Queen Next Door (Parfumuri Regina din noi) Fără conţinut de alcool, parfumul lor floral subtil se dezvăluie singur pe parcursul întregii zile, datorită tehnologiei inovatoare a microîncapsulării.

Firma și-a deschis magazinul emblematic la cea mai bună adresă din Paris. Avenue de l’Opéra este centrul modei și al designului, iarGellé Frères întâmpină aici regine din întreaga lume.

Rating Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante