Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante

crema de maini pentru femei 50 ml

Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante crema de maini pentru femei 50 ml
Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante crema de maini pentru femei 50 ml
crema de maini pentru femei 50 ml

Cod: GEF0009 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Sticluță reîncărcabilă pentru parfum cadou la cumpărăturile minime de 220 RON. Alegeți-vă culoarea în coșul de cumpărături.
Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante
crema de maini pentru femei 50 ml

Descriere parfum Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante

Textura mătăsoasă, hidratantă a cremei de mâini Gellé Frères Rose Galante se absoarbe imediat. Parfumul de trandafir creează o senzație blândă și delicată.

Fabricată dintr-una dintre cele mai recunoscute flori, gama Rose Galante este perfectă pentru reginele moderne care caută regele fermecător. Romantismul pe care îl emană parfumul va face ca orice gentleman demn de acest nume să fie vrăjit de farmecul dvs. Ca un duș cu petale cu parfum de trandafir, rose galante scoate în evidență regina iubirii din dvs.

Despre brand Gellé Frères

Înființată în 1826, Gellé Frères este o parfumerie cu un scop unic, acela de a o trezi pe Regina care se află în dvs.

Istoria brandului începe atunci când frații Gellé au moștenit formula lui Jean Louis Fargeon, parfumierul Reginei Maria Antoaneta. Ținta lor: de a face cunoscute secretele frumuseții Reginelor mulțumită beneficiilor florilor.

De la început, casa (de parfumuri) a știut cum să exprime un "savoir fleur" unic. Recunoscut pentru inovația sa în parfumerie și cosmetică, Gellé Frères a dezvoltat o cunoaștere a florilor între știință și poezie, capturându-le spiritul în sticluțe prețioase.

Astăzi, acest "savoir fleur" se exprimă singur prin colecția 5 Perfumes Queen Next Door (Parfumuri Regina din noi) Fără conţinut de alcool, parfumul lor floral subtil se dezvăluie singur pe parcursul întregii zile, datorită tehnologiei inovatoare a microîncapsulării.

Firma și-a deschis magazinul emblematic la cea mai bună adresă din Paris. Avenue de l’Opéra este centrul modei și al designului, iarGellé Frères întâmpină aici regine din întreaga lume.

Rating Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!