Gellé Frères Queen Next Door Magnolia Bohèmeeau de parfum (spray fara alcool)(fara alcool) pentru femei

Gellé Frères Queen Next Door Magnolia Bohème eau de parfum (spray fara alcool)(fara alcool) pentru femei
Gellé Frères Queen Next Door Magnolia Bohème eau de parfum (spray fara alcool)(fara alcool) pentru femei
50 ml

Cod: GEF0003 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Gellé Frères Queen Next Door Magnolia Bohème
Compoziție

Gellé Frères Queen Next Door Magnolia Bohème este gama ideală pentru reginele care apreciază evadarea în artă. Notele susurate de această floare vă vor trezi simțurile și vor cânta ca o melodie. Cu tonul său de muzică pop, vesel și strălucitor, nu veți rămâne niciodată fără inspirație. O scurtă plimbare prin Montmartre, o vizită în galeriile la modă…nimic nu este mai bine decât să faceți poze uluitoare, pe care să le personalizați și distribuiți cu siguranță.

Un parfum floral care conține minunata magnolie, care inspiră stoluri de fantezii... Plonjând mai întâi în notele exuberante de citrice ale limetei și grapefrutului, potențate subtil cu coacăz negru. Magnolia albă de vis este însoțită în miezul ei de un acord original de osmanthus și prună. Nota sa de bază reconfortantă care combină cedrul și moscul, este la fel de unică ca arhitectura din Paris.

Fără conţinut de alcool și cu efect îndelungat, datorită formulei sale micro-încapsulate, Magnolia Bohème poate fi pulverizat pe piele sau pe păr. Un nor blând de picături ultrafine într-o singură pulverizare.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
limette, lamaie, grapefruit
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
osmanthus heterophyllus, pruna, magnolie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonuri lemnoase, cihlimbar, mosc
Grupe de parfumuri
citrice, florale

Despre brand Gellé Frères

Înființată în 1826, Gellé Frères este o parfumerie cu un scop unic, acela de a o trezi pe Regina care se află în dvs.

Istoria brandului începe atunci când frații Gellé au moștenit formula lui Jean Louis Fargeon, parfumierul Reginei Maria Antoaneta. Ținta lor: de a face cunoscute secretele frumuseții Reginelor mulțumită beneficiilor florilor.

De la început, casa (de parfumuri) a știut cum să exprime un "savoir fleur" unic. Recunoscut pentru inovația sa în parfumerie și cosmetică, Gellé Frères a dezvoltat o cunoaștere a florilor între știință și poezie, capturându-le spiritul în sticluțe prețioase.

Astăzi, acest "savoir fleur" se exprimă singur prin colecția 5 Perfumes Queen Next Door (Parfumuri Regina din noi) Fără conţinut de alcool, parfumul lor floral subtil se dezvăluie singur pe parcursul întregii zile, datorită tehnologiei inovatoare a microîncapsulării.

Firma și-a deschis magazinul emblematic la cea mai bună adresă din Paris. Avenue de l’Opéra este centrul modei și al designului, iarGellé Frères întâmpină aici regine din întreaga lume.

Rating Gellé Frères Queen Next Door Magnolia Bohème