Gellé Frères Queen Next Door Lys Audacieux

eau de parfum (spray fara alcool)(fara alcool) pentru femei 50 ml

Gellé Frères Queen Next Door Lys Audacieux eau de parfum (spray fara alcool)(fara alcool) pentru femei 50 ml
Gellé Frères Queen Next Door Lys Audacieux eau de parfum (spray fara alcool)(fara alcool) pentru femei 50 ml
50 ml
154RON

Cod: GEF0002 | Mai mult de 20 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 25.07.2019
Ridicare personală
joi 25.07.2019
Gellé Frères Queen Next Door Lys Audacieux
50 ml | 154RON

Descriere parfum Gellé Frères Queen Next Door Lys Audacieux

Gama Gellé Frères Queen Next Door Lys Audacieux este perfectă pentru femeile îndrăznețe. Impozantă și măreață, floarea de crin vă oferă putere și motivație pentru provocările de zi cu zi. Aveți o încredere de sine strălucitoare. Câteva picături de parfum de crin și puteți pleca. Cu această energie de câștigător, sigur veți avea succes!

Un parfum de crin impresionant și remarcabil care dezvăluie notele captivante și stimulante încă de la început. Acest parfum floral iese în evidență prin deschiderea sa intens fructată și proaspătă, cu o notă de cardamon. Reliefând notele de mijloc de crin strălucitor cu accente rafinate și fructate, se încheie cu o notă de bază lemnoasă fermecătoare.

Fără conţinut de alcool și cu efect îndelungat, datorită formulei sale micro-încapsulate, Lys Audacieux poate fi pulverizat pe piele sau pe păr. Un nor blând de picături ultrafine într-o singură pulverizare.

Compoziție

Note varf
cardamom, tonuri de fructe
Note inima
crin
Note baza
cedru, vetiver
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Gellé Frères

Înființată în 1826, Gellé Frères este o parfumerie cu un scop unic, acela de a o trezi pe Regina care se află în dvs.

Istoria brandului începe atunci când frații Gellé au moștenit formula lui Jean Louis Fargeon, parfumierul Reginei Maria Antoaneta. Ținta lor: de a face cunoscute secretele frumuseții Reginelor mulțumită beneficiilor florilor.

De la început, casa (de parfumuri) a știut cum să exprime un "savoir fleur" unic. Recunoscut pentru inovația sa în parfumerie și cosmetică, Gellé Frères a dezvoltat o cunoaștere a florilor între știință și poezie, capturându-le spiritul în sticluțe prețioase.

Astăzi, acest "savoir fleur" se exprimă singur prin colecția 5 Perfumes Queen Next Door (Parfumuri Regina din noi) Fără conţinut de alcool, parfumul lor floral subtil se dezvăluie singur pe parcursul întregii zile, datorită tehnologiei inovatoare a microîncapsulării.

Firma și-a deschis magazinul emblematic la cea mai bună adresă din Paris. Avenue de l’Opéra este centrul modei și al designului, iarGellé Frères întâmpină aici regine din întreaga lume.

Rating Gellé Frères Queen Next Door Lys Audacieux

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!