Gellé Frères Queen Next Door Lys Audacieux

crema de maini pentru femei 50 ml

Gellé Frères Queen Next Door Lys Audacieux crema de maini pentru femei 50 ml
Gellé Frères Queen Next Door Lys Audacieux crema de maini pentru femei 50 ml
crema de maini pentru femei 50 ml
21RON

Cod: GEF0008 | Mai mult de 5 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 27.06.2019
Ridicare personală
joi 27.06.2019
Gellé Frères Queen Next Door Lys Audacieux
crema de maini pentru femei 50 ml | 21RON

Descriere parfum Gellé Frères Queen Next Door Lys Audacieux

Crema de mâini Gellé Frères  Lys Audacieux are o textură mătăsoasă cu absorbţie rapidă. Aceasta lasă un strat catifelat și un parfum delicat de crin.

Gama Lys Audacieux este perfectă pentru femeile îndrăznețe. Impozantă și măreață, floarea de crin vă oferă putere și motivație pentru provocările de zi cu zi. Aveți o încredere de sine strălucitoare. Câteva picături de parfum de crin și puteți pleca. Cu această energie de câștigător, sigur veți avea succes!

Despre brand Gellé Frères

Înființată în 1826, Gellé Frères este o parfumerie cu un scop unic, acela de a o trezi pe Regina care se află în dvs.

Istoria brandului începe atunci când frații Gellé au moștenit formula lui Jean Louis Fargeon, parfumierul Reginei Maria Antoaneta. Ținta lor: de a face cunoscute secretele frumuseții Reginelor mulțumită beneficiilor florilor.

De la început, casa (de parfumuri) a știut cum să exprime un "savoir fleur" unic. Recunoscut pentru inovația sa în parfumerie și cosmetică, Gellé Frères a dezvoltat o cunoaștere a florilor între știință și poezie, capturându-le spiritul în sticluțe prețioase.

Astăzi, acest "savoir fleur" se exprimă singur prin colecția 5 Perfumes Queen Next Door (Parfumuri Regina din noi) Fără conţinut de alcool, parfumul lor floral subtil se dezvăluie singur pe parcursul întregii zile, datorită tehnologiei inovatoare a microîncapsulării.

Firma și-a deschis magazinul emblematic la cea mai bună adresă din Paris. Avenue de l’Opéra este centrul modei și al designului, iarGellé Frères întâmpină aici regine din întreaga lume.

Rating Gellé Frères Queen Next Door Lys Audacieux

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!