Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouéeeau de parfum (spray fara alcool)(fara alcool) pentru femei

Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée eau de parfum (spray fara alcool)(fara alcool) pentru femei
Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée eau de parfum (spray fara alcool)(fara alcool) pentru femei
50 ml

Cod: GEF0004 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege gratuit un Discovery Box ce conține eșantioane de parfumuri și cosmetice favorite.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere parfum Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée
Compoziție

Cine spune că o regină nu se poate dezlănțui? Gama Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée vă transpune înapoi în copilărie. Floarea de portocal vă va face să vreți să scăpați de stres, să râdeți și să dați frâu liber extravaganței din dvs. Jucării pe care vreți să le mângâiați și macarons mici și drăguțe! Le alegeți și le devorați în mod liber, după poftă. Lacomă, zglobie și radioasă, în seara asta sunteți o Regină în pijamale.

Un parfum delicios și mângâietor de floare de portocal care are puterea să vă transpună înapoi în copilărie. Inițial floarea de portocal este vioaie și strălucitoare, apoi are note picante și jucăușe. Nota de bază radiază cu căldura notei de monoï care te învăluie. La fel ca un macaron care combină un exterior crocant cu un mijloc moale, nota de bază este cremoasă și are un miros dulce atunci când se topește pe piele.

Fără conţinut de alcool și cu efect îndelungat, datorită formulei sale micro-încapsulate, Fleur d’Or-Enjouée poate fi pulverizat pe piele sau pe păr. Un nor blând de picături ultrafine într-o singură pulverizare.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
floare de portocal, bergamota
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
uleiuri esențiale Monoi
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
praline, vanilie
Grupe de parfumuri
citrice, florale

Despre brand Gellé Frères

Înființată în 1826, Gellé Frères este o parfumerie cu un scop unic, acela de a o trezi pe Regina care se află în dvs.

Istoria brandului începe atunci când frații Gellé au moștenit formula lui Jean Louis Fargeon, parfumierul Reginei Maria Antoaneta. Ținta lor: de a face cunoscute secretele frumuseții Reginelor mulțumită beneficiilor florilor.

De la început, casa (de parfumuri) a știut cum să exprime un "savoir fleur" unic. Recunoscut pentru inovația sa în parfumerie și cosmetică, Gellé Frères a dezvoltat o cunoaștere a florilor între știință și poezie, capturându-le spiritul în sticluțe prețioase.

Astăzi, acest "savoir fleur" se exprimă singur prin colecția 5 Perfumes Queen Next Door (Parfumuri Regina din noi) Fără conţinut de alcool, parfumul lor floral subtil se dezvăluie singur pe parcursul întregii zile, datorită tehnologiei inovatoare a microîncapsulării.

Firma și-a deschis magazinul emblematic la cea mai bună adresă din Paris. Avenue de l’Opéra este centrul modei și al designului, iarGellé Frères întâmpină aici regine din întreaga lume.

Rating Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée